Vores fokus

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9305

Stærkt undervisningsmiljø

Gymnasiet har et stærkt undervisningsmiljø med høj faglighed og engagerede lærere, der er interesserede i dig og din faglige udvikling. I løbet af gymnasietiden vil lærerne udfordre og flytte dig, og hvis du skulle snuble undervejs, er de klar til at gribe dig. Her bliver du set og hørt, og du får medindflydelse både i undervisningen og i hverdagen på gymnasiet.

På Mariagerfjord Gymnasium kan du starte på stx, hf eller vhf (visiteret hf). Du kan sammensætte fagene på forskellige måder og tone din uddannelse efter dine interesser. Er du fx mest glad for sprog eller naturfaglige fag? Vil du helst have kemi, mediefag, innovation, erhvervsøkonomi eller et helt andet valgfag? Gennem dine valg kan du skræddersy din uddannelse, så du får en studenterhue lige efter dit hoved.

Unikt sammenhold

Vi har et levende studiemiljø med masser af muligheder og frivillige aktiviteter. Der er fester, udvekslingsbesøg, musical, miljøråd, sportsturneringer, LAN-parties og eftermiddage med brætspil, billedkunst eller fitness.

Uanset hvad du brænder for, kan du med garanti finde nogen på gymnasiet, der har samme interesse som dig. Dét skaber et helt unikt sammenhold, hvor alle kan være med på tværs af klasser og årgange.

LÆS OM DET SOCIALE LIV

WEB Mariagerfjord Gymnasium 8822
WEB Mariagerfjord Gymnasium (118 Of 135)
Web IMG 2712
Grønt Gym Solcelleanlæg (1)

Socialt ansvar

Selvom vi har det hyggeligt med hinanden på gymnasiet, lukker vi os ikke inde i en boble. Tværtimod rækker vi ud mod omverden og samarbejder både lokalt, nationalt og globalt. Vi er et internationalt orienteret gymnasium, hvor indsigt og udsyn hænger tæt sammen.

Og vi er et grønt gymnasium med et stort fokus på at fremme bæredygtighed og den grønne omstilling. Derfor har vi solceller på taget, økologisk mad i kantinen, kørselsordninger og mange andre klimavenlige initiativer. Ja, ikke for at prale, men faktisk var vi det første gymnasium i hele Danmark, der gjorde sig fortjent til at få et Grønt Flag. Dét er noget, vi er ret stolte af.

LÆS MERE

"Jeg fandt en tryghed i at vælge gymnasiet i Hobro, hvor jeg kendte mange i forvejen. Selvfølgelig er der også plads til folk, der slet ikke kender nogen, når de træder ind ad døren. Folk er meget åbne og vil gerne lære nye at kende, og derfor bliver man hurtigt en del af fællesskabet på gymnasiet."

Frida Sveistrup (3.x)

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9486