Det sociale liv

WEB Mariagerfjord Gymnasium 8544

Et levende studiemiljø

Studiemiljøet byder på masser af muligheder og frivillige aktiviteter for enhver smag. Der er fredagscaféer, fester, fællestimer og idrætsturneringer, og der er tilbud om frivillig undervisning i blandt andet musik og billedkunst.

Uanset hvad du brænder for, kan du med garanti finde nogen på gymnasiet, der har de samme interesser som dig. Og dét skaber et helt unikt sammenhold, hvor alle kan være med på tværs af klasser og årgange.

Fællesskab med plads til alle

Se med her, hvor Ida og Rasmus fortæller om gymnasiets studiemiljø og store fællesskab - på tværs af klasser og årgange.

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9908
WEB Mariagerfjord Gymnasium 9991

Vær med til

- Kreativt værksted

- Musical 

- MFL – Mariagerfjord Liga (en klassedyst, der løber over hele skoleåret)

- Forårskoncert

- Fredagscaféer 

- Fester (vi kalder dem ”Parentes-fester”)

- LAN-party

- Strikke & hækle-café

- Brætspilscafé 

- Basketball

- Futsal  

- Motion i gymnasiets fitnessrum

- Sportsturneringer mod andre gymnasier 

- Stuidecafé med mulighed for lærerhjælp

- Og meget mere

Det er en kold tid...

Vi skal spare på varmen, så det er blevet køligere indendørs. Derfor har Helle Ullmann Hansen (huh) designet et halvvantemønster med et motiv, der er inspireret af gymnasiets blå bølge.

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, har gymnasiet en hyggelig strikke- & hæklecafé hver torsdag i ulige uger. Caféen er for alle – både for nybegyndere og de mere erfarne. 

Og når du så har strikket et par, må du meget gerne vise dem frem. Brug hashtags som #mfgymstrikker og #mfgymhalvvanten, så vi alle kan se dem. Tag også gerne @uldullmann og @mfgymnasium, hvis vi må dele dine fotos.

Strikkeopskriften er gratis, men må kun anvendes til privat brug.

STRIKKEOPSKRIFT

Web DSC 1471
Web DSC 1514
Web DSC 1536

"Jeg synes, det er megafedt at gå på gymnasiet, fordi der sker så meget. Der er en masse aktiviteter og udvalg, man kan være i – både i skoletiden og i fritiden – fx miljørådet, elevrådet og Parentesen. Jeg er selv med i elevrådet og synes, det er spændende at få et kig ind i tandhjulene på skolen."

Rasmus Christian Schmidt Soelberg (2.sz)

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9890