Netværk for tidligere elever

Alumnenetværk Jubilarer (1)

Gym4life

Som tidligere elev er du en vigtig ambassadør for gymnasiet, og derfor vil vi gerne holde kontakten med dig gennem vores netværksgruppe, Gym4Life. Netværksgruppen findes som en lukket gruppe på Facebook, hvor du kan få kontakt til dine gamle gymnasievenner og møde studenter fra andre årgange.

FIND FACEBOOKGRUPPEN

Fest2

Invitation

Alumnenetværk

Invitation

Gammel-elev-fest

Lørdag d. 4/11 2023

Er du student fra gymnasiet i Hobro? Så er du inviteret til fest!

  • Kl. 17.30 Dørene åbnes for festdeltagere med spisebillet
  • Kl. 18.00 Lækker buffet fra MOS Madhus
  • Kl. 20.00 Dørene åbnes for øvrige festdeltagere

Herefter er der musik, dans og et roligt loungeområde, hvor man kan hvile ørerne. Festen slutter kl. 01.00 på gymnasiet.

Billetsalget er startet på Safeticket.dk (nyt vindue). Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at købe billet i døren!

Se invitationen til gammel-elev-festen her:

INVITATION TIL GL.ELEVFEST

Om netværket

Som medlem af netværket kan du hjælpe med at sprede den gode historie om gymnasiet. Du bliver også en del af gymnasiets videns- og erfaringsbank, der løbende bliver inddraget i undervisningen. Hvis en klasse fx skal have et forløb om karrierelæring, vil de sikkert gerne høre om din rejse fra gymnasiet til det job, du har i dag. Din viden og dine erfaringer er guld værd for vores nuværende elever. 

Gymnasiet inviterer derudover til en årlig fest for tidligere elever den første lørdag i november. Måske kan du samle dine gamle gymnasievenner til et festligt gensyn på gymnasiet? Forrige år mødtes elever fra årgang 1974 til 2021 – der var jubilarer, og mange havde rejst langt for at være med til festen.