Netværk for tidligere elever

Alumnenetværk Jubilarer (1)

Lad os holde kontakten

Udfyld nedenstående formular, så vi kan bevare kontakten. Fx kan du få besked i indbakken, når gymnasiet inviterer til fest for gamle elever. 

Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til mbp@mf-gym.dk.

Alumnenetværk5
1
Ny Elev Skolestart1

Gym4life

Som tidligere elev er du en vigtig ambassadør for gymnasiet, og derfor vil vi gerne holde kontakten med dig gennem vores netværksgruppe, Gym4Life. Netværksgruppen findes som en lukket gruppe på Facebook, hvor du kan få kontakt til dine gamle gymnasievenner og møde studenter fra andre årgange.

FIND FACEBOOKGRUPPEN

Om netværket

Som medlem af netværket kan du hjælpe med at sprede den gode historie om gymnasiet. Du bliver også en del af gymnasiets videns- og erfaringsbank, der løbende bliver inddraget i undervisningen. Hvis en klasse fx skal have et forløb om karrierelæring, vil de sikkert gerne høre om din rejse fra gymnasiet til det job, du har i dag. Din viden og dine erfaringer er guld værd for vores nuværende elever. 

Gymnasiet inviterer derudover til en årlig fest for tidligere elever den første lørdag i november. Måske kan du samle dine gamle gymnasievenner til et festligt gensyn på gymnasiet? Forrige år mødtes elever fra årgang 1974 til 2021 – der var jubilarer, og mange havde rejst langt for at være med til festen.