Netværk for tidligere elever

Alumnenetværk Jubilarer (1)

Lad os holde kontakten

Udfyld nedenstående formular, så vi kan bevare kontakten. Fx kan du få besked i indbakken, når gymnasiet inviterer til fest for gamle elever. 

Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til mbp@mf-gym.dk.

Alumnenetværk5
1
Ny Elev Skolestart1
Web Image00098

Fest for gamle elever

WEB IMG 4744

Fest for gamle elever

Gammel-elev-fest


Efter mange overvejelser og jeres feedback fra tidligere fester har vi besluttet at ændre traditionen en smule. Vi har lyttet, tænkt og er kommet frem til, at festen ikke længere skal finde sted hvert år. Desuden ved vi, at julefrokoster ofte presser kalenderne allerede i november, og derfor har vi fundet en ny dato til den næste gamle-elev-fest:

Lørdag den 25. oktober 2025

Her fejrer vi, at det er 60 år siden, gymnasiet flyttede ind på Amerikavej 5 – først under navnet Hobro Gymnasium og HF-kursus og siden hen det, vi i dag kender som Mariagerfjord Gymnasium. Vi håber at se en masse tidligere elever, der har haft deres gang i huset. Alle er inviteret!

WEB Mariagerfjord Gymnasium 8796

Gym4life

Som tidligere elev er du en vigtig ambassadør for gymnasiet, og derfor vil vi gerne holde kontakten med dig gennem vores netværksgruppe, Gym4Life. Netværksgruppen findes som en lukket gruppe på Facebook, hvor du kan få kontakt til dine gamle gymnasievenner og møde studenter fra andre årgange.

GÅ TIL FACEBOOKGRUPPEN

Som medlem af netværket kan du hjælpe med at sprede den gode historie om gymnasiet. Du bliver også en del af gymnasiets videns- og erfaringsbank, der løbende bliver inddraget i undervisningen. Hvis en klasse fx skal have et forløb om karrierelæring, vil de sikkert gerne høre om din rejse fra gymnasiet til det job, du har i dag. Din viden og dine erfaringer er guld værd for vores nuværende elever.