Faciliteter

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9218

Gymnasiets faciliteter

På Mariagerfjord Gymnasium mødes unge fra hele området – lige fra Arden, Mariager, Hobro, Hadsund og Øster Hurup. Dét skaber et levende studiemiljø fyldt med masser af muligheder og plads til alle. Samtidig er gymnasiet ikke større end, at du vil møde kendte ansigter og hurtigt få nye venskaber på tværs af klasser og årgange

Vores samlingssted er Grønnegården, hvor alle klasser har deres egne borde. Det er her, man mødes, når der fx er pauser, fællessamlinger eller fredagscaféer. Fra Grønnegården har du adgang til biblioteket, hvor du blandt andet kan låne bøger og spil. Det er også her, du finder kantinen, der hver dag har frokostretter og lidt sødt på menuen.

Indbyder til fordybelse

Gymnasiet har lyse og inspirerende klasselokaler, der indbyder til faglig fordybelse. Her er hyggelige fællesområder, moderne teknologi og laboratorier, hvor science-elever kan slå sig løs med forsøg og nye opfindelser.

Derudover har gymnasiet sit eget fitnessrum, som du er velkommen til at benytte – helt gratis – både i og udenfor skoletiden. Der er også bordtennisborde, airhockey, mikrobølgeovne, drikkevandskølere og en stor stak brætspil, som gør pauserne ekstra hyggelige.

WEB Mariagerfjord Gymnasium (105 Of 135)
WEB Mariagerfjord Gymnasium 9991
WEB Mariagerfjord Gymnasium (115 Of 135)

Unik beliggenhed

Mariagerfjord Gymnasium har en unik beliggenhed lige ved siden af Hobro Østerskov, tæt på fjorden og med flere gode naboer som Hobro Idrætscenter, Hobro IK og Hobro Tennisklub. Og dét mærker du, når du går på gymnasiet. Måske skal du se på dyrelivet i skoven, undersøge fjordens vand eller spille fodbold på kunststofgræsplænen.

Vores lærere er gode til at udnytte alle faciliteter og derved skabe en afvekslende undervisning med fordybelse og høj faglighed.