Web H38A3331

Hf på Mariagerfjord Gymnasium

Med en toårig hf får du en uddannelse, der åbner døre til en lang række videregående uddannelser. Det kan fx være uddannelsen til pædagog, lærer, sygeplejerske, politibetjent, fysioterapeut, socialrådgiver og andre såkaldte professionsbachelor uddannelser.

Gør uddannelsen til din

På Mariagerfjord Gymnasium har vi en klar målsætning om, at hf skal inspirere, motivere og fokusere på, hvad uddannelsen kan bruges til. 

En anden ting, der kendetegner hf på Mariagerfjord Gymnasium, er "lektie light". Det betyder, at de fleste lektier laves i undervisningen, hvor der er mulighed for at få hjælp at lærerne. Og på den måde kan du holde fri, når du har fri.

På Mariagerfjord Gymnasium får hf-eleverne ikke karakterer i løbet af skoleåret. Til gengæld får du individuel, faglig vejledning af dine lærere, så du ved, hvad du kan forbedre og arbejde med. Dermed er du klædt godt på til den afsluttende eksamen, hvor du naturligvis får karakterer.

"På kun to år har jeg fået de fag, jeg skal bruge for at kunne læse videre til det, jeg drømmer om. Samtidig har jeg fået en masse fede oplevelser, og jeg har mødt nye mennesker, der er forskellige steder i deres liv. Jeg har oplevet en utrolig mangfoldighed. På Mariagerfjord Gymnasium er der plads til alle."

Betina Abildgaard Hansen, hf-student 2023

Web DSC 4412 Ny

Tre gode grunde til at vælge hf

Door Icon

HF er en hurtig genvej til studenterhuen: På kun to år kan du få en eksamen, der åbner døre til en lang række videregående uddannelser og jobs som fx jordemoder, politibetjent, bioanalytiker eller lærer. Se alle mulighederne på Adgangskortet her: www.ug.dk (nyt vindue).

Person Icon

Vælger du HF på Mariagerfjord Gymnasium, får du "lektie light". Det betyder, at du laver de fleste lektier i undervisningen, hvor du kan få hjælp af lærere. Der vil selvfølgelig være afleveringer, men for det meste kan du holde fri, når du tager hjem fra gymnasiet.

Books Icon

Vores HF-elever har praktikforløb, kommer på virksomhedsbesøg og arbejder med emner fra "den virkelige verden". På den måde kan du blive afklaret med, i hvilken retning du skal gå efter gymnasiet.

Hf Studierejse

Studieture og udlandsophold

I løbet at gymnasietiden kommer alle hf-klasser på en studierejse til et by i Europa. Læs mere om studieture og udlandsophold

LÆS MERE

Fagpakker 2024

Oplev hf på Mariagerfjord Gymnasium

Se med her, hvor Tea og James fortæller om hf på gymnasiet.

Skærmbillede 2022 09 25 Kl. 23.17.53
Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.
FERIELUKKET

God sommerferie

Gymnasiets kontor holder lukket fra d. 30/6 til d. 6/8 (begge dage inkl.).

Eleverne har første skoledag efter sommerferien: 

  • 1.vhf: Fredag d. 11/8
  • Alle øvrige elever: Mandag d. 14/8

God sommerferie til alle!

Vigtig information

Virtuel undervisning

På grund af snestormen er der virtuel undervisning onsdag d. 3/1 og torsdag d. 4/1.

Hold øje med Lectio for mere information.

 

BOOK ET BESØG

Book et besøg

Besøg gymnasiet på et tidspunkt, der passer dig. Her vil en af vores elevvejledere tage imod dig, vise dig rundt og fortælle om de mange muligheder på Mariagerfjord Gymnasium.

LÆS MERE