Musical

WEB DSC 2649

100% elevproduceret

Hvert år giver musicalen genlyd i hele byen og fylder den store sal til bristepunktet. 

Musicalen er 100% elevproduceret med opbakning fra gymnasiet. Det er elever, der står for alt lige fra manuskript og iscenesættelse til skuespil, kor, band, dans, scenografi, kostumer, PR, lyd og lys. Alle kan være med enten på scenen eller backstage. Der er endda en "hyggegruppe", der medvirker til at sprede god stemning, mens der øves på højtryk. 

På den måde samler forestillingen hele gymnasiet på tværs af uddannelser og årgange, når elever fra både stx, hf og vhf knokler for at blive klar til premieren.

"Den årlige musical er et samlingspunkt for hele gymnasiet. Gennem musicalen har jeg mødt så mange nye mennesker. Fællesskabet og sammenholdet er megafedt."

Rasmus Christian Schmidt Soelberg (3.sz)

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9890

Presseklip

2024

 

I årets musical "Move" mødte vi en bedstefar på rejse for at finde sin plads i livet. Ved hjælp af en kuffert fyldt med overraskelser foldede han sine livshistorier ud, den ene mere fantastisk end den anden. 

Forestillingen bød på velkendte sange, original koreografi og et underholdende drama, der blev formidlet gennem klassiske filmscener som fx "Titanic" og "Grease".

Se billeder fra premieren på www.ihobro.dk (nyt vindue).

2023

 

I årets musical "Endnu en dag" fulgte vi fire unges kamp mod tiden, hvor deres indbyrdes forhold spændte ben for dem igen og igen. Musicalen var spækket med spænding i kampen om venskab, kærlighed og tilgivelse.

NORDJYSKE / Himmerland LigeHer.nu kiggede forbi, mens eleverne øvede på højtryk for at blive klar til premieren. Du kan læse artiklen og se de mange billeder på LigeHer.nu (nyt vindue).

Se mange flere billeder fra forestillingen på www.ihobro.dk (nyt vindue).

2022

 

"Take the Money and Run" var titlen på elevernes musical, der fulgte Clyde og Bonnies desperate forsøg på at definere deres egne regler og bryde samfundets normer i en jagt på lykkelig tosomhed. Forestillingen var spækket med drama, action, kærlighed og humor. 

NORDJYSKE talte med de to hovedrolleindehavere, Andreas og Nicoline, om at være tilbage på scenen efter en lang corona-pause. Du kan læse artiklen og se billederne på nordjyske.dk (nyt vindue)

Se også billeder fra premieren på www.ihobro.dk (nyt vindue)

2021

 

Elevernes musical blev desværre aflyst i 2021 på grund af covid-19.

2020

 

Elevernes musical hed "Wonder" og førte publikum tilbage til 60’ernes New Orleans og ind i en hæsblæsende historie om svimlende storhed og fald. Midt i historien stod entertaineren James Wonder, der tænkte tilbage på sit liv fyldt med fest, farver & fantastiske tilbud og de valg, han havde truffet. 

NORDJYSKE talte med udvekslingseleven Maya Heim, der medvirkede i forestillingen. Efter kun en måned i Danmark greb hun chancen, tog til audition og fremførte en monolog på dansk – og hun fik den kvindelige hovedrolle. Du kan læse artiklen og se billeder fra forestillingen på nordjyske.dk (nyt vindue)

Se flere billeder fra premieren på www.ihobro.dk (nyt vindue)

2019

 

"Og de levede lykkeligt..." var navnet på årets musical, der fandt sted i Brødrene Grimms eventyrland. Her blev Brødrene Grimm kidnappet af den ulykkelige Rumleskaft, som var træt af at være skurken. Han ville skrive sig til en lykkelig slutning i Den Magiske Eventyrbog og derved vende op og ned på hele eventyrlandet.

Se billeder fra forestillingen på www.ihobro.dk (nyt vindue)

2018

 

"Take Five" var navnet på elevernes musical, der hurtigt måtte melde alt udsolgt. I forestillingen blev publikum taget tilbage til 20’ernes New York, hvor en mystisk rigmand levede et liv, som enhver kun kunne drømme om. Men hvad gemte sig egentlig bag det luksuriøse liv, store fester og talrige gæster? 

NORDJYSKE kiggede forbi, mens eleverne øvede på livet løs for at blive klar til premieren. Du kan læse artiklen og se de mange billeder på nordjyske.dk (nyt vindue)

Se mange flere billeder fra forestillingen på www.ihobro.dk (nyt vindue)

2017

 

Eleverne opførte musicalen "Saligia", der bød på gymnasieelevernes egen fortolkning af den kendte fortælling om "Alice i Eventyrland". 

TV2 Nord var med til generalprøven – du kan se indslaget på tv2nord.dk (nyt vindue)

Du kan også se en masse billeder fra premieren på www.ihobro.dk (nyt vindue)

2016

 

”Jagten på noget” var titlen på elevernes musical i 2016. NORDJYSKE kiggede forbi, mens eleverne holdt prøver. Læs artiklen på www.nordjyske.dk (nyt vindue)