WEB Mariagerfjord Gymnasium 0183

Besøg os

Vi vil gerne vise dig Mariagerfjord Gymnasium, så du kan opleve den hyggelige stemning og høre om dine mange muligheder. Book et besøg eller kontakt en af vores vejledere. Vi glæder os til at møde dig!

Book et besøg

Besøg gymnasiet på et tidspunkt, der passer dig. En af vores elevvejledere vil tage imod dig, vise dig rundt og fortælle om dine mange muligheder på Mariagerfjord Gymnasium. 

Udfyld formularen herunder, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 

"Jeg har aldrig været i tvivl om, jeg ville gå på Mariagerfjord Gymnasium. Da jeg var i brobygning, virkede folk åbne og imødekommende. Jeg syntes bare, at dét her var stedet."

Kenneth Anton Kallestrup (3.x)

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9347

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte en elevvejleder på Mariagerfjord Gymnasium. Du kan træffe en elevvejleder hver dag i tidsrummet 7.55 – 13.35. Ring på tlf. 98 52 08 55 og få hjælp med det samme eller aftal et møde på gymnasiet.

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9388
WEB Mariagerfjord Gymnasium (48 Of 135)
WEB Mariagerfjord Gymnasium 9991

Introkursus

I 8. klasse kan du tilmelde dig et introkursus på Mariagerfjord Gymnasium og få en smagsprøve på gymnasielivet. Du skal være på gymnasiet i to dage, hvor du bliver præsenteret for hf og stx og de fag, der kendetegner uddannelserne. Undervejs vil du møde forskellige lærere, elever og en elevvejleder, der vil fortælle om de gymnasiale uddannelser, og hvorfor hf eller stx måske er noget for dig.

Kontakt din UU-vejleder eller Mariagerfjord Gymnasium for nærmere information om introkurset.

Brobygning

I 10. klasse kan du deltage i et to-tre dages brobygningsforløb, hvor du oplever, hvordan det er at gå på et gymnasium med en masse jævnaldrende. 

Afhængig af om du vælger hf eller stx, sammensætter vi et skema til dig, så du bliver præsenteret for nogle af de fag, der kendetegner uddannelsen. Undervejs vil du møde forskellige lærere, elever og en elevvejleder, der vil fortælle om vores uddannelser. Hvilke studieretninger eller fagpakker kan du vælge? Hvad kræver det af dig? Og hvad kan du bruge uddannelserne til? 

Kontakt din UU-vejleder eller Mariagerfjord Gymnasium for nærmere information om brobygningen.