WEB Mariagerfjord Gymnasium 0183

Book et besøg

Book et besøg og oplev stemningen på gymnasiet på et tidspunkt, der passer dig. En af vores elevvejledere vil tage imod dig, vise dig rundt og fortælle om dine mange muligheder på Mariagerfjord Gymnasium. 

Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9218

Oplev gymnasiet

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9666

Oplev gymnasiet

Orienteringsmøde

Hvert år inviterer Mariagerfjord Gymnasium til orienteringsmøde for dig, der overvejer at starte på gymnasiet, og dine forældre. Her kan I få en rundvisning, stille spørgsmål og møde både elever, lærere og vejledere. Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen lørdag d. 21/1 2023.

Har du spørgsmål til vores uddannelser, er du velkommen til at kontakte en elevvejleder på Mariagerfjord Gymnasium. Du kan træffe en elevvejleder hver dag i tidsrummet 7.55 – 13.35. Ring på tlf. 98 52 08 55 og få hjælp med det samme eller aftal et møde på gymnasiet.

Introkursus

I 8. klasse kan du tilmelde dig et introkursus på Mariagerfjord Gymnasium og få en smagsprøve på gymnasielivet. Du skal være på gymnasiet i to dage, hvor du bliver præsenteret for hf og stx og de fag, der kendetegner uddannelserne. Undervejs vil du møde forskellige lærere, elever og en elevvejleder, der vil fortælle om de gymnasiale uddannelser, og hvorfor hf eller stx måske er noget for dig.

Kontakt din UU-vejleder eller Mariagerfjord Gymnasium for nærmere information om introkurset.

Brobygning

I 10. klasse kan du deltage i et to-tre dages brobygningsforløb, hvor du oplever, hvordan det er at gå på et gymnasium med over 540 jævnaldrende. 

Afhængig af, om du vælger hf eller stx, sammensætter vi et skema til dig, så du bliver introduceret til nogle af de fag, der kendetegner uddannelsen. Undervejs vil du møde forskellige lærere, elever og en elevvejleder, der vil fortælle om vores uddannelser. Hvilke studieretninger eller fagpakker kan du vælge? Hvad kræver det af dig? Og hvad kan du bruge uddannelserne til? I løbet af brobygningsdagene får du svar og bliver forhåbentlig klædt på til at vælge den ungdomsuddannelse, der er rigtig for dig.

Kontakt din UU-vejleder eller Mariagerfjord Gymnasium for nærmere information om brobygningen.

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9056
WEB Mariagerfjord Gymnasium (48 Of 135)
WEB Mariagerfjord Gymnasium 9991

"Jeg har aldrig været i tvivl om, jeg ville gå på Mariagerfjord Gymnasium. Min storesøster har gået på gymnasiet, og gennem hende har jeg hørt en masse gode ting om stedet. Og da jeg var i brobygning, virkede folk åbne og imødekommende. Jeg syntes bare, at dét her var stedet."

Kenneth Anton Kallestrup (2.x)

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9347