2

#TætPåStudenterhuen

#TætPåDig

Her på siden kan du læse om de gymnasiale uddannelser i Hobro. Om fordelene, hverdagen og vores elevers oplevelser. Og hvis du synes, det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder for at starte på én af uddannelserne.

3
Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.

"Jeg synes, det er mere hyggeligt, når gymnasiet er mindre – så kender man de fleste, og fællesskabet er tættere på tværs af alle klasser, hvilket gør alt meget federe."

/ Simone Bach, Mariagerfjord Gymnasium

#Tæt på studenterhuen

I Danmark har vi fire gymnasiale uddannelser – stx, hf, htx og hhx – og alle fire findes i Hobro. Mulighederne er mange, og faktisk er de lige rundt om hjørnet, tæt på dig.

Stx
Med stx får du en bred vifte af fag på et højt niveau, og samtidig kan du forme uddannelsen gennem dit valg af studieretning og valgfag. Mariagerfjord Gymnasium udbyder otte studieretninger, der er fordelt inden for fire områder: Naturvidenskab, samfundsvidenskab, sprog og musik. Læs mere om stx 2024.

Derudover har Mariagerfjord Gymnasium to særlige uddannelsestilbud til dig, der gerne vil dyrke sport eller musik, mens du får en studentereksamen. Læs om Sport+ og Musik+.

Hf
Hf er en genvej til studenterhuen: På kun to år kan du få en eksamen, der åbner døre til en lang række videregående uddannelser. Vælger du hf på Mariagerfjord Gymnasium får du:

  • "Lektie light", der betyder, at du laver de fleste lektier i undervisningen.
  • Praktikforløb, virksomhedsbesøg og arbejde med emner fra "den virkelige verden".
  • Individuel, faglig vejledning i stedet for standpunktskarakterer.

Læs mere om hf 2024.

Mariagerfjord Gymnasium udbyder også visiteret hf - også kaldet vhf - der er en særlig tilrettelagt hf-uddannelse for unge med ADHD, autismespektrumtilstande og tilgrænsende vanskeligheder. Læs om visiteret hf (vhf).

Htx og hhx
HEG udbyder htx og hhx i Hobro. Du kan læse mere om uddannelserne på www.heguddannelser.dk (nyt vindue).

7
5
11
1

Kontakt os

10

Kontakt os

Kontakt os nu

Hør mere om dine muligheder for at starte på en af uddannelserne:

Mariagerfjord Gymnasium (stx og hf): Tlf. 98 52 08 55, mail mf@mf-gym.dk.

HEG (htx og hhx): Tlf. 96 98 10 00, mail heg@heguddannelser.dk.

BOOK ET BESØG

14

Om kampagnen #TætPåDig

Kampagnen #TætPåDig er blevet til med finansiel støtte fra Region Nordjylland og er lavet i et samarbejde mellem Mariagerfjord Gymnasium og HEG - Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser.

Hele lokalområdet har støttet op om kampagnen, og det er netop dét, Hobro kan: Det nære miljø skaber muligheder! Og derfor blev det muligt at spille trommer og elektrisk guitar på borgmesterkontoret, mens borgmester Mogens Jespersen rockede med i baggrunden.

#Tak til borgmesteren, Fyrkat, Hobro IK, NT, Hobro Idrætscenter og Cirkelbroen for lån af lokation.

"Jeg synes, vi har et godt fællesskab på gymnasiet. Vi er sammen på kryds og tværs af klasser og årgange. Det er i det hele taget bare et fedt sted at være."

/ Ebbe Leif Lang Andersen, Mariagerfjord Gymnasium

FERIELUKKET

God sommerferie

Gymnasiets kontor holder lukket fra d. 30/6 til d. 6/8 (begge dage inkl.).

Eleverne har første skoledag efter sommerferien: 

  • 1.vhf: Fredag d. 11/8
  • Alle øvrige elever: Mandag d. 14/8

God sommerferie til alle!

Vigtig information

Virtuel undervisning

På grund af snestormen er der virtuel undervisning onsdag d. 3/1 og torsdag d. 4/1.

Hold øje med Lectio for mere information.

 

BOOK ET BESØG

Book et besøg

Besøg gymnasiet på et tidspunkt, der passer dig. Her vil en af vores elevvejledere tage imod dig, vise dig rundt og fortælle om de mange muligheder på Mariagerfjord Gymnasium.

LÆS MERE