Studieture og udlandsophold

Web MG 7880

Lad os vise dig verden

På Mariagerfjord Gymnasium vil vi gerne vise dig verden – både den nære og globale.

I den daglige undervisning vil du møde gæstelærere og spændende foredragsholdere. Blandt andet har vi haft besøg af youtuberen Johnni Gade, Rane Willerslev og den indiske ambassadør, Ajit Gupte. Andre dage byder på ekskursioner, hvor teorien fra bøgerne møder virkeligheden. Nogle elever har fx målt nitratindhold i Fyrkat Engsø, mens andre har besøgt Vikingecenter Fyrkat i forbindelse med en dansk-historieopgave.

Rejser

Alle elever kommer på en studierejse i løbet af gymnasietiden til en destination i Europa. Turen har et fagligt indhold, og derfor er studierejsen obligatorisk.

Derudover samarbejder Mariagerfjord Gymnasium med en lang række skoler i blandt andet Tyskland, Spanien, Brasilien og North Carolina. Derfor har vi også mulighed for at arrangere individuelle udvekslingsophold i Europa, USA eller Brasilien.

På de individuelle udvekslingsrejser bliver man indkvarteret hos private familier i de pågældende lande. Derfor forventer vi, at elever fra Mariagerfjord Gymnasium, der tager på udvekslingsrejser, også åbner deres døre, når udvekslingselever besøger vores gymnasium.

Skærmbillede 2022 10 27 Kl. 11.11.39
Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.

Bliv værtsfamilie

Hvert år tager Mariagerfjord Gymnasium imod udvekslingselever fra hele verden. Vi har blandt andet haft udvekslingselever fra USA, Brasilien og Mexico samt forskellige europæiske lande. Mens eleverne går på gymnasiet, bor de hos en dansk værtsfamilie. Og derfor søger vi løbende efter nye værtfamilier. 

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om, hvad det indebærer at være værtsfamilie, er du meget velkommen til at kontakte vores udvekslingskoordinator Charlotte Thomsen på mail cth@mf-gym.dk eller tlf. 26 23 90 93. Hun kan også sætte dig i kontakt med familier, der har prøvet at være værtsfamilie, så du kan høre om deres oplevelser og erfaringer.

Web DSC 0736
WEB Mariagerfjord Gymnasium 9765
WEB Mariagerfjord Gymnasium 0183