Musik Icon

Musisk studieretning

Gymnasiet har en studieretning med musik på højt niveau, der henvender sig til dig, der har lyst til at fordybe dig i musikken. Du kommer til at udvikle din musikalske bevidsthed og dine evner, og du vil møde forskellige genrer, stilarter og musikkulturer – både som lytter og som musiker.

Gymnasiet har en musisk studieretning.

WEB Mariagerfjord Gymnasium 0268

Mere musik

WEB Mariagerfjord Gymnasium 0194

Mere musik

Musik+

Musik+ er et samarbejde mellem Mariagerfjord Gymnasium og Mariagerfjord Kulturskole. Tilbuddet giver dig en unik mulighed for at blive bedre til at spille musik, mens du får en studentereksamen.

Tilbuddet omfatter et ekstra GRATIS ugentligt undervisningsmodul (1,5 timer) i musik enten hos Mariagerfjord Kulturskole eller på gymnasiet med et praktisk fokus, fx samspil eller instrumentalundervisning. Skemaet vil tage højde for den ekstra undervisning, så det ikke forstyrrer de andre fag. Desuden indebærer Musik+ også et tilbud om yderligere soloundervisning på dit instrument eller sang med rabat hos Kulturskolen.

Musik+ er for alle. Både for dig, der er nybegynder på dit instrument og gerne vil blive bedre. Og dig, der allerede har flere års erfaring og er vant til at spille.

STX + mere

Her kan du møde Laurits og Katrine, der har valgt at få en studentereksamen med plads til deres fritidsinteresser. Katrine går på Musik+, hvor hun har mulighed for at fordybe sig i musikken. 

WEB Mariagerfjord Gymnasium 0229
Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.

”Med Musik+ er jeg blevet bedre til musik og til at samarbejde med andre i stedet for bare at køre solo. Jeg er blevet mere åbensindet – både i forhold til at prøve nye ting musikalsk og lade andre tage styringen, når vi spiller sammen.”

Katrine Dahl Larsen (3.abcm)

Mariagerfjord Gymnasium (21 Of 135)

Oplev flere studieretninger

FERIELUKKET

God sommerferie

Gymnasiets kontor holder lukket fra d. 30/6 til d. 6/8 (begge dage inkl.).

Eleverne har første skoledag efter sommerferien: 

  • 1.vhf: Fredag d. 11/8
  • Alle øvrige elever: Mandag d. 14/8

God sommerferie til alle!

Vigtig information

Virtuel undervisning

På grund af snestormen er der virtuel undervisning onsdag d. 3/1 og torsdag d. 4/1.

Hold øje med Lectio for mere information.

 

BOOK ET BESØG

Book et besøg

Besøg gymnasiet på et tidspunkt, der passer dig. Her vil en af vores elevvejledere tage imod dig, vise dig rundt og fortælle om de mange muligheder på Mariagerfjord Gymnasium.

LÆS MERE