Musik Icon

Musisk studieretning

Gymnasiet har en studieretning med musik på højt niveau, der henvender sig til dig, der har lyst til at fordybe dig i musikken. Du kommer til at udvikle din musikalske bevidsthed og dine evner, og du vil møde forskellige genrer, stilarter og musikkulturer – både som lytter og som musiker.

Gymnasiet har en musisk studieretning.

WEB Mariagerfjord Gymnasium 0268

Mere musik

WEB Mariagerfjord Gymnasium 0194

Mere musik

Musik+

Mariagerfjord Gymnasium og Mariagerfjord Kulturskolen har indgået et samarbejde for at styrke musikken blandt de elever, som vælger denne studieretning. Navnet er Musik+ (Musik Plus), og tilbuddet giver dig en unik mulighed for at styrke din praktiske musikalitet, mens du får en studentereksamen.

Musik+ er for alle. Både for dig, der er nybegynder på dit instrument og gerne vil blive bedre. Og dig, der allerede har flere års erfaring og er vant til at spille. Tilbuddet omfatter et ekstra GRATIS ugentligt undervisningsmodul (1,5 timer) i musik enten hos Mariagerfjord Kulturskole eller på gymnasiet med et praktisk fokus, fx samspil eller instrumentalundervisning. Skemaet vil tage højde for den ekstra undervisning, så det ikke forstyrrer de andre fag.

Desuden indebærer Musik+ også et tilbud om yderligere soloundervisning på ens instrument eller sang med rabat hos Kulturskolen.

”Med Musik+ er jeg blevet bedre til musik og til at samarbejde med andre i stedet for bare at køre solo. Jeg er blevet mere åbensindet – både i forhold til at prøve nye ting musikalsk og lade andre tage styringen, når vi spiller sammen.”

Katrine Dahl Larsen (2.abcm)

Mariagerfjord Gymnasium (21 Of 135)

Oplev flere studieretninger

BOOK ET BESØG

Book et besøg

Har du lyst til at opleve Mariagerfjord Gymnasium og høre om dine muligheder?

BOOK BESØG HER