Football Icon

Sport+

Mariagerfjord Gymnasium har et uddannelsestilbud til dig, der både drømmer om at få en studenterhue og vinde medaljer. Skemaet tager højde for to ugentlige morgentræninger – uden at uddannelsen går på kompromis med det faglige niveau.

Du kan også vælge at bruge den ekstra luft i skemaet til lektielæsning eller afleveringer, som du måske ikke lige nåede på grund af en turnering eller kamp. Derved undgår du, at dine ambitioner uden for skolen kommer til at påvirke din studentereksamen.

Sport+ er for alle slags idrætsudøvere. I dag har vi blandt andet elever, der går til fodbold, håndbold, golf og ridning.

STX + mere

Her kan du møde Laurits og Katrine, der har valgt at få en studentereksamen med plads til deres fritidsinteresser. Laurits går på Sport+ og spiller samtidig fodbold i Hobro IK. 

WEB Mariagerfjord Gymnasium 8366
Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.

”Jeg fik et tilbud om at komme til Hobro IK og spille fodbold. Og der var ingen tvivl om, at det var en stx-uddannelse i Hobro, jeg ville starte på. Sport+ betyder, at jeg kan opretholde min passion for sporten samtidig med, at jeg får en studentereksamen på tre år. Mit helt klare mål er at blive professionel fodboldspiller, men hvis drømmen skulle kikse, er det rart at have noget at falde tilbage på."

Laurits Nørby (3.e)

Mariagerfjord Gymnasium (22 Of 135)

Team Danmark

Gymnasiet samarbejder med Team Danmark, så hvis du har en sportslig godkendelse fra Team Danmark, kan du vælge at forlænge din uddannelse med et år.

Læs mere om Team Danmark (nyt vindue).

LÆS OM TEAM DANMARK

WEB Mariagerfjord Gymnasium 8461

Mere sport

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9498

Mere sport

Med Sport+ får du

  • En treårig stx-uddannelse.
  • Studieretningsfag: Samfundsfag A og Engelsk A.
  • To ugentlige morgentræninger.
  • Ingen krav om sportsligt niveau eller medlemskab af en bestemt forening.

Oplev flere studieretninger