Elevråd og udvalg

WEB Mariagerfjord Gymnasium 8955

Her kan du få indflydelse

På Mariagerfjord Gymnasium har du mulighed for at sætte dit aftryk på stort og småt i hverdagen. Du kan fx være med til at arrangere fredagscaféer, holde fester eller planlægge nye miljøvenlige tiltag. Der er sjældent langt fra ord til handling, så har du en god idé, kan du være med til at præge gymnasiet.

Det handler naturligvis om indflydelse og vigtige beslutninger, men også om at være en del af et tæt fællesskab, hvor du møder elever fra andre klasser og årgange.

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9554

Elevrådet

Gymnasiet har et aktivt og engageret elevråd, hvor alle klasser er repræsenteret med to elever – en repræsentant og en suppleant. Elevrådet fungerer som et talerør for eleverne, og elevrådets forretningsudvalg står desuden for den daglige dialog med ledelsen.

Elevrådet mødes som regel en gang om måneden og står derudover for forskellige udvalg, der blandt andet arrangerer fredagscaféer og events på gymnasiet. Desuden er elevrådet repræsenteret i skolefestudvalget, hvor årets gallafest bliver planlagt.

Miljøråd

"Get MF Green" aka Miljørådet består af elever fra alle gymnasiets årgange, der ønsker at gøre noget ved miljøet og klimaforandringerne. Gruppen består af cirka 25 elever, som mødes en gang om måneden for at planlægge og finde på nye miljøvenlige tiltag. De seneste år har miljørådet haft stor succes med blandt andet en tøjbyttedag og konkurrencer, der fylder pendler-bilerne op med passagerer. 

 

Plenum

En gang om måneden mødes hele gymnasiet til Plenum, der er navnet på vores fællessamling, hvor der både er vigtige informationer og underholdning. Bag det hele står en gruppe elever, der hver måned planlægger, hvad der skal ske til næste Plenum. De tilrettelægger indholdet, arrangerer "challenges", præsenterer indslagene, styrer teknikken og meget andet.

 

SoMe-gruppen

SoMe-gruppen består af en lille gruppe elever, der styrer gymnasiets profil på Instagram. Gruppen tager billeder, skriver og laver film, så alle kan følge med i, hvad der sker på Mariagerfjord Gymnasium.

Besøg os på Instagram

WEB Mariagerfjord Gymnasium 8623
WEB Mariagerfjord Gymnasium (45 Of 135)
Web DSC 1471
Web IMG 2196

Parantesen

Web Image00098

Parantesen

Festudvalget

Parentesen er navnet på gymnasiets festudvalg, der arrangerer og afholder fire Parentesfester hvert skoleår. Udvalget består af elever fra alle årgange, som er valgt af tidligere medlemmer. De vægter fællesskab og engagement meget højt, og de prøver så vidt muligt altid at inddrage gymnasiets øvrige elever som inspiration til kommende fester. 

FØLG MED PÅ FACEBOOK

"Gymnasiet handler ikke kun om fag, lektier og afleveringer. Det er meget mere end dét. På Mariagerfjord Gymnasium er der flere forskellige udvalg og aktiviteter, man kan deltage i. Man har virkelig mulighed for at få medindflydelse på gymnasiet, og jeg føler, man bliver taget seriøst.”

Frida Sveistrup (3.x)

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9486