Psykolog

WEB Mariagerfjord Gymnasium 0199

Himmerlandsgymnasiernes Psykologordning

– et tilbud til alle elever på Mariagerfjord Gymnasium

Mariagerfjord Gymnasium, Vesthimmerlands Gymnasium & HF og Støvring Gymnasium har i fællesskab ansat en psykolog, Laila Fauerskov Duch (lfd), der er tilstede på de tre gymnasier på skiftende dage. Du kan træffe hende på Mariagerfjord Gymnasium:

  • Mandag kl. 8.30-14.30
  • Torsdag kl. 8.30-14.30

Hvis du mangler motivation, føler dig ensom eller udenfor, er kørt fast i problemer eller har oplevet sorg eller anden krise, er det muligt at få op til fem rådgivende samtaler hos psykologen. Du kan gå til din elevvejleder og få en snak om, hvorvidt en samtale er noget for dig. Eller du kan selv tage direkte kontakt til psykologen.

WEB Mariagerfjord Gymnasium 0207

Samtalen

Den første samtale med psykologen vil tage udgangspunkt i, hvad du ønsker hjælp til, og I vil her sammen finde ud af, hvad der er det bedste tilbud for dig. Finder I ud af, at samtaler med hende er den bedste løsning, har du mulighed for op til fem samtaler pr. forløb (det vil sige, at man har mulighed for at henvende sig mere end en gang i løbet af sin tid på gymnasiet).

Finder I ud af, at der er andre tilbud, som er mere relevante for dig, vil enten psykologen eller din elevvejleder hjælpe dig videre i systemet, så du kan få den hjælp, du har brug for. Psykologen henviser ofte til og arbejder sammen med: Praktiserende læger med henblik på et psykologforløb via sygesikringen eller via psykiatrien, Etnisk Ung, TUBA, Ungerådgivningen, Headspace, Børn Unge og Sorg, Skyggebørn, Misbrugscenter Fortunavej med flere.

Tider

Der er oftest ventetid på samtaler med Laila Fauerskov Duch, hvor lang tid afhænger af, hvor mange der henvender sig i en given periode. Hvis der er mere end fire ugers ventetid, når du henvender dig, vil du blive tilbudt en liste med andre tilbud, hvoraf nogen har akutfunktion.

Der er også mulighed for virtuelle samtaler via Teams. Det kan være i tilfælde, hvor man ikke har lyst til at mødes på skolen, hvis det er svært at finde tider, der passer, eller hvis man er hjemme af en eller anden grund, men alligevel ønsker samtaler. Ønsker du virtuelle samtaler angives dette blot ved henvendelse.

Som autoriseret psykolog har Laila Fauerskov Duch tavshedspligt og journalpligt. Hvis du vil i kontakt med hende, kan du kontakte din elevvejleder eller sende en sms med navn, klasse og skole på tlf. 61 46 81 55. Du er også meget velkommen til at ringe – tager hun ikke telefonen, kan du lægge en besked, og så ringer hun tilbage, så snart hun kan.

Du kan også skrive en besked via Lectio eller en mail til lfd@mf-gym.dk – husk også her at skrive navn, klasse og skole. Hun tjekker beskeder cirka en gang om dagen, og der vil ofte være lidt længere svartid her end pr. telefon.

Skriv gerne et par ord om, hvad du gerne vil tale med psykologen om, når du henvender dig, hvis du kan. Ellers finder I ud af det, når I ses.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laila Fauerskov Duch (lfd)
Psykolog på Mariagerfjord Gymnasium
Tlf.: 61 46 81 55
Træffes i lokale C56 i kælderen ved billedkunst