Studiestart vhf

Vhf NY 040118
Infoskærm DSC 5172

Første skoledag

Nye vhf-elever har første skoledag fredag d. 9/8. Du skal møde kl. 7.55 og har fri kl. 11.20.

Når du kommer til gymnasiet, bliver du modtaget ved indgangen og fulgt ind i klasselokalet. Du skal være i lokale 1.03, hvor der vil være navneskilte på bordene. 

I det første modul skal du være sammen med dine tutorer og teamlærere, og der vil være praktisk information. I det andet modul er der faglig undervisning.

Hvis du bliver forhindret i at møde første skoledag, skal du kontakte gymnasiets kontor på tlf. 98 52 08 55.

Kalender for nye vhf-elever

9

aug

Første skoledag

Vi tager imod dig ved indgangen og følger dig ind i klasselokalet.

Uge

33

It-intro

Gymnasiets it-vejledere vil introducere dig til vores it-system. Medbring din bærbare computer, så du kan få den indstillet til at fungere sammen med skolens netværk. Hvis du overvejer at anskaffe dig en ny bærbar computer, har vi samlet en række gode råd her. Ved skolestart får alle elever adgang til en fuld Office 365 installation med Word, Excel, PowerPoint, OneDrive m.v.

16

aug

Vhf-klassens introdag

Vi holder en hyggelig vhf-introdag med fælles frokost og masser af kage.

23

aug

Ryste-sammen-dag

Fredag d. 23/8 bliver alle nye elever rystet sammen med en række sjove aktiviteter. Det er frivilligt for vhf-elever, om de ønsker at deltage.

3

sep

Introaften

Gymnasiet inviterer forældre og nye vhf-elever til en aften, hvor I kan møde hinanden og nogle af klassens lærere. Der vil desuden være information om, hvad der kommer til at ske i løbet af gymnasietiden. 

6

sep

Idrætsdag

Alle elever på gymnasiet dyster mod hinanden i en lang række discipliner. Der er præmier til den bedste klasse - og den bedste udklædning.

20

sep

Klimahandledag

For alle elever på Mariagerfjord Gymnasium

27

sep

Fredagscafé

Fredagscaféen afholdes sammen med HEG.

4

okt

Parentesfest

For alle gymnasiets elever.