Introaftenen er aflyst pga. vejret!
 
Tidligere elev
 
 

Fra Mariagerfjord Gymnasium dimitterer hvert år over 200 elever, der hurtigt bliver spredt for alle vinde. Vi ønsker dog at bevare kontakten til vores tidligere elever, og derfor har vi dannet netværket, Gym4Life, hvor du kan få kontakt til gamle gymnasievenner og møde nye mennesker fra andre årgange. Med netværket bliver du samtidig en del af gymnasiets videns- og erfaringsbank, der løbende bliver inddraget i undervisningen på skolen.

Hvad får du ud af det?

I dag er networking og hele netværkstanken væsentlig i forhold til jobsøgning, arbejdsliv og karrierevalg. I netværket Gym4Life får du adgang til en stor gruppe mennesker, du kan sparre med eller søge råd hos. Du kan melde dig ind i den lukkede gruppe på Facebook, hvor du er velkommen til at lave opslag med fx et godt tip, en efterlysning eller et spørgsmål.

Derudover inviterer Mariagerfjord Gymnasium til en årlig fest for tidligere elever den første lørdag i november. Sæt allerede nu et STORT kryds i kalenderen lørdag d. 5/11 2022 og hold øje med hjemmesiden, hvor vi skriver, når billetsalget starter.

Hvad skal du gøre i netværket?

  • Vær åben overfor at hjælpe, hvis en fra netværket spørger efter råd og hjælp - også selvom du ikke kender vedkommende personligt.
  • Vis at du er stolt af at have gået på gymnasiet og anbefal skolen til andre.
  • Bliv gæstelærer på gymnasiet og hold en fællestime for de nuværende elever.
  • Fortæl os, hvis du har en god historie, du gerne vil dele med andre fra gymnasiet.
  • Hjælp med at sprede budskabet om vores netværk. Du kan fx invitere dine venner fra gymnasietiden til at følge Gym4Life på Facebook.

Har du spørgsmål, idéer eller kommentarer til vores netværk, kan du kontakte rektor Søren Urup på tlf. 28 72 32 88 eller mail soeu@mf-gym.dk.

50 års jubilæum50 års jubilarer genser deres gamle gymnasiet i juni 2018.