Årets gang
 
 

I løbet af skoleåret har Mariagerfjord Gymnasium flere begivenheder, hvor elevernes familier også er inviteret med. Du kan følge med i de kommende arrangementer i kalenderen her.

Informationsaften. Nye stx-elever og deres forældre inviteres til et informationsmøde på gymnasiet i forbindelse med valg af studieretning og valgfag. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og forhåbentlig blive afklaret, inden det endelige valg skal træffes.

Introaften. Gymnasiet inviterer nye elever og deres forældre til en introaften, hvor du kan møde de nye klassekammerater, andre forældre og nogle af klassens lærere. Der vil også være information omkring, hvad der kommer til at ske i løbet af uddannelsen. (Særligt for stx-elever: Introaftenen afholdes efter grundforløbet, når studieretnings-klasserne er dannet).

Musical. Et af skoleårets højdepunkter er gymnasiets elevforestilling, der giver genlyd i hele byen. Her er over 150 elever involveret i alt lige fra manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys. Du kan opleve musicalen i januar, hvor der er fire offentlige forestillinger på gymnasiet.

Forårskoncert. Kom med til forårets store koncert, hvor alle musikhold optræder, og de andre kreative fag også bidrager til underholdningen. Arrangementet foregår i skolens sal, der forvandles til en hyggelig café.

Skolefest. I foråret indbydes alle elever, afgangselevernes familie og skolens personale til den traditionsrige skolefest. Her skal afgangseleverne danse les lanciers i Hobro Idrætscenter, og på gymnasiet er der fællesspisning for afgangsklasserne og deres familier. Festen fortsætter for alle inviterede med café, barer, DJ og livemusik på skolen.

Sidste eksamen. Studenterhuen skal fejres, og derfor er familier og venner selvfølgelig velkommen på gymnasiet, når studenterne springer ud. For at sikre ro om eksamenerne må alle vente tålmodigt i Grønnegården, der hurtigt fyldes med studenterhuer, blomster, flag, champagne og store smil.

Dimission. Mariagerfjord Gymnasium fejrer årets studenter ved en dimission i Hobro Idrætscenter med taler, uddeling af legater og overrækkelse af eksamensbeviserne. Arrangementet slutter med en afskedsreception i Grønnegården på gymnasiet.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakt gymnasiet. Du kan finde relevante kontaktpersoner her.

Du kan se billeder fra årets gang i fotogalleriet her.