Forældre
 
 

Som forældre har du flere muligheder for at følge med i dit barns hverdag på Mariagerfjord Gymnasium:

Hver måned sender vi et nyhedsbrev til alle forældre for at orientere om fx nyheder, arrangementer eller praktisk information. Det skal understreges, at du til enhver tid kan afmelde nyhedsbreve, hvis du ikke ønsker at modtage det. Klik blot på linket med ordene ”unsubscribe from this list”, der findes i bunden af nyhedsbrevet - så fjernes du fra listen. 

Med hensyn til mødepligt, fravær, snyd med skriftlige opgaver, oprykning til næste klasse m.m. kan du læse om vores regler under studie- og ordensregler på Mariagerfjord Gymnasium. Hvis dit barn er under 18 år, vil du få tilsendt en kopi af en given advarsel og sanktion. Læs om gymnasiets regler her.

Og hvad så med skema, lektier og karakterer? Det er alt sammen samlet i Lectio, der er gymnasiets intranet. Lectio kræver login, så hvis du fx vil se skemaet, må du spørge dit barn, om du må kigge med.

Under "Se også" har vi samlet en række nyttige informationer. Du kan blandt andet læse om årets gang, hvor skolen åbner dørene for familier og venner - og du kan blive klogere på de mange forskellige forkortelser, du møder på gymnasiet.  

Har du spørgsmål eller undren, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 52 08 55 eller mail mf@mf-gym.dk.