Her bobler kreativiteten

Mariagerfjord Gymnasium er et kreativt gymnasium, hvor det sprudler og bobler med sjove indfald og inspirerende aktiviteter for enhver smag.

I hverdagen er der udstillinger og frivillige aktiviteter, som alle kan deltage i. Fx er der billedkunst, filmklub, ”Kemi for sjov”, eftermiddage med brætspil og fri adgang til gymnasiets fitnessrum. Derudover underholder musikeleverne ofte til fællessamlinger og til den årlige forårskoncert, hvor familier og venner inviteres med.

Årets store højdepunkt er uden tvivl musicalen, der giver genlyd i hele byen. Her er over 100 gymnasieelever involveret i alt lige fra iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys. Elevforestillingen samler hele gymnasiet, når elever fra alle årgange og uddannelser knokler sammen for at blive klar til premieren.