Her er musik, kunst & teater

Mariagerfjord Gymnasium er et kreativt gymnasium, hvor det sprudler og bobler med sjove indfald og aktiviteter for enhver smag. I hverdagen er der fx aktivitetsdage, udstillinger og fælles arrangementer med spændende gæster.

Efter skoletid fortsætter aktiviteterne på fuld blus med frivillig undervisning i blandt andet billedkunst, idræt og musik. Og det er ikke kun for elever – i foråret inviteres venner og familier til forårskoncert på skolen, hvor alle musikhold optræder med et par numre.

Årets højdepunkt er uden tvivl elevforestillingen, der giver genlyd i hele byen. Her er over 100 elever involveret i alt lige fra manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys. Forestillingen samler hele gymnasiet på tværs af uddannelser og årgange, når elever fra både stx, hf og vhf knokler for at blive klar til den store premiere.