Om skolen

Når du træder ind på Mariagerfjord Gymnasium, er du ikke alene. Skolen er arbejdsplads for cirka 75 ansatte og uddannelsessted for omkring 540 elever, der er fordelt på stx, hf eller vhf.

De forskellige ungdomsuddannelser skaber et unikt, levende og inspirerende ungdomsmiljø med mange muligheder og et stort fællesskab på tværs af klasser og årgange. Her møder du mennesker fra hele kommunen med forskellige baggrunde og vidt forskellige drømme. Nogle er bidt af science, mens andre er interesserede i samfundet, alverdens sprog eller kreative projekter. Vi er en rummelig skole, hvor forskelligheder trives i gensidig respekt.

På Mariagerfjord Gymnasium kan alle være med - også dig. Vil du gerne starte på gymnasiet, kan du kontakte en af vores elevvejledere, der kan fortælle mere om dine muligheder.