Dit gymnasium

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9113

Grundlæggende tillid

På Mariagerfjord Gymnasium bliver du mødt af en grundlæggende tillid, og får du en god idé, er der sjældent langt fra ord til handling. Så hvis du har tid og lyst til at involvere dig, er der masser af muligheder. Og som tak for indsatsen kan du få et frivilligbevis, som kan vedlægges dit CV og bruges, når du skal søge job eller uddannelse efter gymnasiet.

Dit gymnasium

Derfor er det er elever, der står bag alle de sociale aktiviteter på gymnasiet – lige fra den månedlige fællessamling til fester og fredagscaféer. Med klasserådet og elevrådet har du mulighed for at komme tæt på ledelsen og sætte dit aftryk på stort og småt i hverdagen. Du kan også involvere dig i miljørådet, der arbejder for at indføre energibesparende tiltag og arrangere grønne begivenheder som fx den årlige tøjbyttedag.

Har du lyst til at følge med i gymnasiet hverdag, kan du følge os på Instagram (@mfgymnasium). Profilen bliver løbende opdateret af en gruppe elever, der viser, hvordan det er at gå på Mariagerfjord Gymnasium.

BESØG OS PÅ INSTAGRAM

WEB Mariagerfjord Gymnasium 8623
WEB Mariagerfjord Gymnasium 9056
Grønt Gym Miljøråd Tøjbyttedag

"Gymnasiet handler ikke kun om fag, lektier og afleveringer. Det er meget mere end dét. På Mariagerfjord Gymnasium er der flere forskellige udvalg og aktiviteter, man kan deltage i. Man har virkelig mulighed for at få medindflydelse på gymnasiet, og jeg føler, man bliver taget seriøst.”

Frida Sveistrup (3.x)

WEB Mariagerfjord Gymnasium 9486
WEB DSC 2677

Elevernes musical

Vores årlige musical er næsten 100% elevstyret. Det er elever, der står for manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys. Der er endda elever, som samles i en ”hyggegruppe”, der har til opgave at hente mad og sprede hygge, mens alle knokler for at blive klar til premieren. 

 

LÆS OM MUSICALEN