Nyheder

 
fredag D. 07. februar 2020, kl. 12.49

En barsk historie

Nick Trier, der medvirkede i tv-programmet ”Korpset”, besøgte i dag Mariagerfjord Gymnasium og fortalte om en hård opvækst med overgreb og misbrug – og hvordan han kom ud på den anden side.

onsdag D. 05. februar 2020, kl. 12.44

Nyt støtteprojekt

Måske har du lagt mærke til, at gymnasiets støtteprojekt har skiftet navn fra Gym4India til Gym4Wildlife? Nu skal gymnasieeleverne samle penge ind til beskyttelse af elefanter, der udnyttes i turistindustrien.

fredag D. 24. januar 2020, kl. 15.05

Brug bolden

Fredag havde 1.e besøg af Jonas Brix-Damborg fra Hobro IK, der fortalte om sin fodboldkarriere og uddannelsesvej uden for fodboldbanen. For det er muligt at jonglere med både fodbold og uddannelse, fastslog anføreren.

onsdag D. 22. januar 2020, kl. 13.51

Wonder

Årets musical hedder ”Wonder” og fører publikum tilbage til 60’ernes New Orleans. Som altid er forestillingen skrevet, instrueret og opført af gymnasiets elever, og de knokler lige nu på højtryk, så alt er klart til premieren.

onsdag D. 22. januar 2020, kl. 07.51

Invitation

Gymnasiets litteraturklub inviterer alle interesserede til at mødes fem gange i løbet af foråret. Det handler blandt andet om ’spoken words’, og målet er at skabe glæde og oplevelse omkring læsning.

mandag D. 20. januar 2020, kl. 09.47

Gymnasiet inviterede indenfor

Lørdag havde mange fundet vej til Mariagerfjord Gymnasium for at høre om uddannelserne i 2020, få en rundvisning, opleve studiemiljøet og få et smugkig på årets musical "Wonder".

torsdag D. 16. januar 2020, kl. 15.47

Symmetriske mønstre

3.y og 3.xy besøgte for nylig Aalborg Universitet, hvor de hørte om en slags matematik, der er forskellig fra den, de arbejder med til hverdag på gymnasiet: Symmetri - i naturen, kunsten og matematikken.

onsdag D. 15. januar 2020, kl. 14.36

Barsk forestilling

Tirsdag havde gymnasiet besøg af Teatret Fair Play, der opførte den Reumert-nominerede forestilling "Soldaten" - et tankevækkende teaterstykke om de psykologiske konsekvenser af at have været udsendt.

tirsdag D. 07. januar 2020, kl. 15.21

Gymnasiet åbner dørene

Kender du én, der drømmer om en studenterhue? Lørdag d. 18. januar inviterer gymnasiet til orienteringsmøde, hvor interesserede kan opleve stemningen på skolen, stille spørgsmål og høre om de mange muligheder.

fredag D. 20. december 2019, kl. 12.02

Glædelig jul!

Fredag var alle samlet til den traditionsrige juleafslutning, hvor førsteklasserne skulle stå for underholdningen. Der var krybbespil, dans og konkurrencer – og selvfølgelig en præmie til den mest underholdende klasse.