Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Nyheder

 
fredag D. 25. november 2016, kl. 12.26

Bag om Islamisk Stat

Næsten 400 elever var samlet i salen, da Deniz Serinci fik ordet. Han er er journalist og forfatter af bogen ”Terrorens Kalifat”, og i fællestimen fortalte han om Islamisk Stat, og hvordan ”Peter fra Hobro” bliver IS-kriger.

fredag D. 25. november 2016, kl. 08.05

Anmeldelse

En fredag aften tog en gruppe elever for nylig til Aalborg. Her gik de i teateret for at se ”Underkastelse”, der bygger på en fransk roman om Frankrig og Europa i år 2022. Og det var en forestilling, som satte mange tanker i gang.

onsdag D. 23. november 2016, kl. 13.21

Talenter tæt på klimakrisen

Klimakrisen var emnet, da talentelever mødtes til en fælles lokaldag. I løbet af dagen skulle de lave blogs, rollespil og diskutere klimaændringer med både naturvidenskabelige, humanistiske og samfundsfaglige briller på. Her kan du se elevernes produkter og en masse billeder fra dagen.

tirsdag D. 22. november 2016, kl. 10.45

Fyraftensmøde

Den nye gymnasiereform får stor betydning for, hvordan de gymnasiale uddannelser kommer til at se ud i fremtiden, men hvilke forandringer er egentlig på vej? For at svare på spørgsmålet havde Mariagerfjord Gymnasium og Tradium Mariagerfjord inviteret til et fyraftensmøde.

fredag D. 18. november 2016, kl. 12.53

Diplomer til talentelever

Line (3.y), Niklas (3.u) og Victor (3.u) er de første elever på Mariagerfjord Gymnasium, der har deltaget i Nordjyske Gymnasiers Talentakademi inden for ”sundhed og teknologi”. For nylig fik de overrakt diplomer som afslutning på forløbet, som har varet halvandet år.

tirsdag D. 15. november 2016, kl. 10.58

Dansklærere i København

For nylig tog skolens dansklærere på studietur til København for at tage pulsen på hovedstadens kulturliv. Turleder og arrangør var Ole Bent Larsen, der havde kontaktet tre af skolens gamle elever, som i dag sidder i nøglepositioner i nogle københavnske kulturinstitutioner.

mandag D. 14. november 2016, kl. 13.22

Mountainbike Talk

3.i fik en anderledes udfordring af deres engelsklærer: Lav et online magasin om mountain biking. Eleverne i idrætsklassen tog godt imod projektet, og du kan se resultatet af deres store arbejde her.

fredag D. 11. november 2016, kl. 11.11

Efterårets store koncert

Torsdag aften trodsede over 200 mennesker kulden, da Mariagerfjord Gymnasium inviterede til efterårskoncert, hvor elever fra både musik, drama og billedkunst gik på scenen.

onsdag D. 09. november 2016, kl. 14.23

Krig på skemaet

Mads Silberg er en kendt kritiker af den danske krigsindsats i Afghanistan. Onsdag besøgte han gymnasiet og fortalte om hverdagen for de udsendte soldater og om krigens personlige og familiære konsekvenser.

onsdag D. 09. november 2016, kl. 08.52

Islam i Danmark

I forrige uge kørte en gruppe elever til Aarhus for at få et indblik i, hvordan det er at være muslim i Danmark. Jacob og Troels fra 3.e fortæller her om Religion B-holdets ekskursion og feltarbejde.