Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Nyheder

 
fredag D. 02. december 2016, kl. 13.30

Stem på htx

For nylig vandt en gruppe htx-elever lokalfinalen i konkurrencen ”Fremtiden Spirer”, og de er nu et skridt nærmere den store præmie på 15.000 kr. Du kan hjælpe dem godt på vej med din stemme.

fredag D. 02. december 2016, kl. 13.10

Grønt flag til gymnasiet

Mariagerfjord Gymnasium har igen fået Det Grønne Flag for skolens arbejde med miljø og bæredygtighed. Flaget blev i dag overrakt af borgmester Mogens Jespersen, der roste eleverne for at engagere sig i klimaet.

torsdag D. 01. december 2016, kl. 10.14

Husk madpakken

Mandag d. 5. december lukker kantinen og overgår til nøddrift med et stærkt begrænset vareudbud. Årsagen er, at kantinen skal renoveres, så den bliver lysere og mere tidssvarende.

tirsdag D. 29. november 2016, kl. 15.44

Di-ke-da-ke

Salen genlød i dag af "di-ke-da-ke", da musikelever havde besøg af Charlotte Madsen, der er studerende ved konservatoriet i Aalborg. Hun holdt workshop om rytmik i teori og praksis.

fredag D. 25. november 2016, kl. 12.26

Bag om Islamisk Stat

Næsten 400 elever var samlet i salen, da Deniz Serinci fik ordet. Han er er journalist og forfatter af bogen ”Terrorens Kalifat”, og i fællestimen fortalte han om Islamisk Stat, og hvordan ”Peter fra Hobro” bliver IS-kriger.

fredag D. 25. november 2016, kl. 08.05

Anmeldelse

En fredag aften tog en gruppe elever for nylig til Aalborg. Her gik de i teateret for at se ”Underkastelse”, der bygger på en fransk roman om Frankrig og Europa i år 2022. Og det var en forestilling, som satte mange tanker i gang.

onsdag D. 23. november 2016, kl. 13.21

Talenter tæt på klimakrisen

Klimakrisen var emnet, da talentelever mødtes til en fælles lokaldag. I løbet af dagen skulle de lave blogs, rollespil og diskutere klimaændringer med både naturvidenskabelige, humanistiske og samfundsfaglige briller på. Her kan du se elevernes produkter og en masse billeder fra dagen.

tirsdag D. 22. november 2016, kl. 10.45

Fyraftensmøde

Den nye gymnasiereform får stor betydning for, hvordan de gymnasiale uddannelser kommer til at se ud i fremtiden, men hvilke forandringer er egentlig på vej? For at svare på spørgsmålet havde Mariagerfjord Gymnasium og Tradium Mariagerfjord inviteret til et fyraftensmøde.

fredag D. 18. november 2016, kl. 12.53

Diplomer til talentelever

Line (3.y), Niklas (3.u) og Victor (3.u) er de første elever på Mariagerfjord Gymnasium, der har deltaget i Nordjyske Gymnasiers Talentakademi inden for ”sundhed og teknologi”. For nylig fik de overrakt diplomer som afslutning på forløbet, som har varet halvandet år.

tirsdag D. 15. november 2016, kl. 10.58

Dansklærere i København

For nylig tog skolens dansklærere på studietur til København for at tage pulsen på hovedstadens kulturliv. Turleder og arrangør var Ole Bent Larsen, der havde kontaktet tre af skolens gamle elever, som i dag sidder i nøglepositioner i nogle københavnske kulturinstitutioner.