Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Nyheder

 
mandag D. 02. oktober 2017, kl. 10.42

Tæt på krigen

Henrik Esbensen er dansk krigsveteran fra borgerkrigen i det tidligere Jugoslavien. Fredag besøgte han gymnasiet for at fortælle om hverdagen som udsendt soldat - og om hvordan krigen forandrede hans liv.

onsdag D. 27. september 2017, kl. 10.54

Bare ikke mit valg

Måske er jeg bare en klam billig luder, som skal dø? Hvorfor får jeg voldtægtstrusler? Hvorfor bliver mit liv så dårligt af, at nogen chikanerer mig? Det var nogle af de spørgsmål, som Emma Holten stillede til tirsdagens fællestime.

torsdag D. 14. september 2017, kl. 12.18

10 talenter fundet

Gymnasiet har valgt 10 deltagere til årets talentakademi. De kan nu se frem til et skoleår med ekstra faglig udfordring sammen med andre talentfulde elever fra hele Nordjylland.

mandag D. 11. september 2017, kl. 10.28

Valg af studieretning på htx

Snart skal eleverne i 1.htx beslutte, hvilken studieretning de vil følge resten af gymnasietiden. I den forbindelse kan der opstå tvivl og spørgsmål, og derfor har gymnasiet planlagt forskellige aktiviteter for at hjælpe eleverne med valget.

fredag D. 08. september 2017, kl. 11.03

Valg af studieretning på stx

Kunstnerisk fag, 2. fremmedsprog, studieretning…? Eleverne i 1.stx står over for nogle store og måske svære valg. Derfor har gymnasiet planlagt en række aktiviteter, så eleverne kan blive afklarede inden det endelige valg.

fredag D. 08. september 2017, kl. 10.07

Pædagogisk (fri)dag

I anledning af pædagogisk dag i mandags havde alle elever på Mariagerfjord Gymnasium fri. Men hvad er det der pædagogisk dag egentlig for noget? Her kan du finde ud af, hvad det går ud på.

onsdag D. 06. september 2017, kl. 15.18

Ord under neglene

Eleverne i 1.stx deltog onsdag i en skriveworkshop ved den danske forfatter Josefine Klougart. Forfattermødet afslørede, at der er mange kreative skribenter – måske endda forfatterspirer – på gymnasiet.

onsdag D. 06. september 2017, kl. 11.25

Fra tiramisu til rød grød med fløde

Mød Claudia fra Italien, Julia fra Brasilien og Lautaro fra Argentina, som er de nye udvekslingselever. De er langt væk hjemmefra, men er klar til at få en masse venner, og ikke mindst være med til de danske fester.

tirsdag D. 05. september 2017, kl. 14.02

Valg i Tyskland

Bliver Angela Merkel genvalgt som Tysklands kansler? Det er det store spørgsmål ved det kommende tyske valg - og det var emnet for dagens fællestime, hvor gymnasiet havde besøg af journalist Lasse Soll Sunde.

fredag D. 01. september 2017, kl. 14.35

Engelsk i et højere gear

Cambridge English er et tilbud om ekstra engelskundervisning på et højt niveau. Her fortæller Thomas og Emma fra 3.xz, hvorfor de meldte sig til kurset - efter skoletid - og så endda helt frivilligt.