Nyheder

 
mandag D. 20. august 2018, kl. 14.51

Hvem er hvem?

Der er mange ansigter at holde styr på for de 246 nye elever, der er startet på gymnasiet. For at hjælpe dem på vej blev de fredag rystet sammen med blandt andet dans, gummistøvlekast, trillebørsræs og fest om aftenen.

torsdag D. 16. august 2018, kl. 11.27

140 års jubilæum

På Mariagerfjord Gymnasium startede fem kvindelige lærere det nye skoleår med blomster, flag og lykønskninger. De kan nemlig fejre 140 års jubilæum - tilsammen.

onsdag D. 15. august 2018, kl. 15.49

246 nye gymnasieelever

Første skoledag er en festdag på Mariagerfjord Gymnasium. Det viste tutorerne, da de tidlig onsdag morgen modtog de nye elever med store smil, høj musik og farverige velkomstskilte.

fredag D. 10. august 2018, kl. 14.22

Velkommen til

Fredag havde syv nyansatte lærere første skoledag på Mariagerfjord Gymnasium. Her blev de budt velkommen, vist rundt på skolen og fyldt med en masse information, så de er toptunede til næste uge, hvor det går løs.

mandag D. 02. juli 2018, kl. 14.19

Venner, viden & værdier for livet

Fredag inviterede gymnasiet til dimission i idrætscenteret. På rækkerne sad de stolte familier, venner, lærere, jubilarer - og midt i hallen strålede de glade (og lidt trætte) studenter med huer i forskellige farver.

torsdag D. 28. juni 2018, kl. 12.20

Ferie ferie ferieee!

Skoleåret sluttede med den årlige translokation for alle fortsætterelever. Her blev der sunget, uddelt legater, overrakt blomster og affyret konfetti ud over de lærere, der har afsluttet pædagogikum.

tirsdag D. 26. juni 2018, kl. 15.48

Den sidste opgave

I dag blev Malthe Laustsen Gilkrog (2.q) og Kirstine Risgaard (3.xz) studenter, men de kan ikke slappe helt af endnu. På fredag venter nemlig en sidste, stor opgave, når de skal holde studenternes tale ved dimissionen.

mandag D. 25. juni 2018, kl. 10.13

Årets første studenter

Kl. 8.30 mandag morgen sprang årets første studenter ud på Mariagerfjord Gymnasium. Tre glade vhf-elever kunne som de første tage studenterhuen på - noget ingen af dem havde turdet drømme om for blot få år siden.

torsdag D. 21. juni 2018, kl. 10.54

Sommerudstilling på skolen

Når studenterne springer ud på Mariagerfjord Gymnasium i næste uge, vil rammerne være ekstra festlige. Tre lokale kunstnere - Jenny Hansen, Niels Johan Knøss og Mogens Nielsen - udstiller nemlig i Grønnegården.

tirsdag D. 19. juni 2018, kl. 10.23

Vhf skal bevares

Gymnasiet ønsker at fortsætte vhf, så unge med flere forskellige diagnoser fortsat kan få en ungdomsuddannelse og mulighed for en fremtid uden offentlig forsørgelse. Men der skal politisk vilje til. Dét er budskabet i kronik, som du kan læse her.