Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Nyheder

 
tirsdag D. 05. november 2019, kl. 14.02

Ny rektor fundet

I august gik Jette Engelbreth på pension efter 11 ½ år som rektor på Mariagerfjord Gymnasium. Herefter startede et intenst ansættelsesforløb, der nu er afsluttet med udnævnelsen af Søren Urup som gymnasiets nye rektor.

mandag D. 04. november 2019, kl. 10.40

Festligt gensyn

Gamle gymnasievenner mødtes på Mariagerfjord Gymnasium, da skolen inviterede til fest for tidligere elever og lærere. Festen bød på masser af gensynsglæde, livlig snak og StarTurn, der satte gang i dansegulvet.

tirsdag D. 08. oktober 2019, kl. 11.42

Ses vi på stadion?

2.yz har undersøgt, hvordan en fodboldklub kan få et tæt forhold til de lokale tilskuere. I den forbindelse havde klassen besøg af Henrik Hammershøj, der fortalte om Hobro IK's udvikling fra serieklub til Superligahold.

mandag D. 07. oktober 2019, kl. 12.36

Besøg fra Brasilien

24 elever og to lærere fra gymnasiets venskabsskole i Juiz De Fora er rejst hjem efter knap tre uger i Danmark. Her ser de tilbage på udvekslingsbesøget og alle oplevelserne, som har gjort stort indtryk på dem.

torsdag D. 03. oktober 2019, kl. 14.27

Unge på sociale medier

Hvordan er unges forhold til Instagram, Facebook og Snapchat? Det har elever fra Mariagerfjord Gymnasium, Arden Skole og Søndre Skole sammen undersøgt, og i dag skulle de præsentere resultatet for fire lokale politikere.

torsdag D. 19. september 2019, kl. 08.12

Hvad vælger du?

Onsdag aften inviterede gymnasiet til informationsaften. Her kunne eleverne i 1.stx og deres forældre høre om de ni forskellige studieretninger og - måske - blive afklaret inden det endelige valg.

fredag D. 13. september 2019, kl. 12.09

Et år i Danmark

De kommer fra Brasilien, USA, Italien og Tyskland og skal gå på Mariagerfjord Gymnasium i dette skoleår. Her kan du møde de fem udvekslingselever, der glæder sig til at få nye venner og lære dansk.

fredag D. 13. september 2019, kl. 10.53

Fucking Åmål

Fem heldige klasser fik for nylig lov til at opleve en Reumert-vindende teaterversion af den svenske kultfilm fra 1998. Helt usædvanligt blev stykket opført i gymnasiets gymnastiksal en onsdag middag.

tirsdag D. 10. september 2019, kl. 15.43

Idrætsdag i regnvejr

Årets idrætsdag blev en våd en af slagsen. Men i stedet for at hoppe i gummistøvler og gemme sig under paraplyer, blev alle aktiviteter gennemført i flotte udklædninger og med godt humør.

tirsdag D. 03. september 2019, kl. 09.19

Valg af studieretning

Hvilken studieretning skal man lige vælge…? Eleverne i 1.stx står over for en stor og måske svær beslutning, og derfor har gymnasiet planlagt en række aktiviteter, så de kan blive afklarede inden det endelige valg.