Nyheder

 
fredag D. 10. august 2018, kl. 14.22

Velkommen til

Fredag havde syv nyansatte lærere første skoledag på Mariagerfjord Gymnasium. Her blev de budt velkommen, vist rundt på skolen og fyldt med en masse information, så de er toptunede til næste uge, hvor det går løs.

mandag D. 02. juli 2018, kl. 14.19

Venner, viden & værdier for livet

Fredag inviterede gymnasiet til dimission i idrætscenteret. På rækkerne sad de stolte familier, venner, lærere, jubilarer - og midt i hallen strålede de glade (og lidt trætte) studenter med huer i forskellige farver.

torsdag D. 28. juni 2018, kl. 12.20

Ferie ferie ferieee!

Skoleåret sluttede med den årlige translokation for alle fortsætterelever. Her blev der sunget, uddelt legater, overrakt blomster og affyret konfetti ud over de lærere, der har afsluttet pædagogikum.

tirsdag D. 26. juni 2018, kl. 15.48

Den sidste opgave

I dag blev Malthe Laustsen Gilkrog (2.q) og Kirstine Risgaard (3.xz) studenter, men de kan ikke slappe helt af endnu. På fredag venter nemlig en sidste, stor opgave, når de skal holde studenternes tale ved dimissionen.

mandag D. 25. juni 2018, kl. 10.13

Årets første studenter

Kl. 8.30 mandag morgen sprang årets første studenter ud på Mariagerfjord Gymnasium. Tre glade vhf-elever kunne som de første tage studenterhuen på - noget ingen af dem havde turdet drømme om for blot få år siden.

torsdag D. 21. juni 2018, kl. 10.54

Sommerudstilling på skolen

Når studenterne springer ud på Mariagerfjord Gymnasium i næste uge, vil rammerne være ekstra festlige. Tre lokale kunstnere - Jenny Hansen, Niels Johan Knøss og Mogens Nielsen - udstiller nemlig i Grønnegården.

tirsdag D. 19. juni 2018, kl. 10.23

Vhf skal bevares

Gymnasiet ønsker at fortsætte vhf, så unge med flere forskellige diagnoser fortsat kan få en ungdomsuddannelse og mulighed for en fremtid uden offentlig forsørgelse. Men der skal politisk vilje til. Dét er budskabet i kronik, som du kan læse her.

onsdag D. 06. juni 2018, kl. 13.39

Stort tillykke!

Emma fra 3.xz havde nærmest glemt alt om, at hun havde indsendt sin SRP-opgave til en konkurrence, da hun pludselig fik besked om, at hun havde vundet 2. præmien i fysik-kategorien i Nordjysk Naturtalent 2018.

onsdag D. 23. maj 2018, kl. 13.23

Final Countdown

Tirsdag aften var afgangseleverne inviteret til deres allersidste gymnasiefest. Ved midnat sluttede festen med smil og tårer, da eksamensplanen blev afsløret - nu kan læseferien begynde.

tirsdag D. 22. maj 2018, kl. 14.12

Sidste skoledag

Tirsdag havde afgangsklasserne sidste skoledag, og traditionen tro blev det fejret med hyggelige afslutninger i klasserne og en skolerevy, der fik alle til at skraldgrine. Se billeder fra revyen her.