Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Vhf fylder 10 år

 
onsdag D. 10. august 2022, kl. 11.24
Siden 2012 har Mariagerfjord Gymnasium udbudt vhf (visiteret hf). Uddannelsen betyder rigtig meget for rigtig mange mennesker, og derfor vil gymnasiet markere jubilæet med en reception lørdag d. 20/8.

Receptionen afholdes på gymnasiet lørdag d. 20/8 kl. 14.00-16.00, hvor der vil være et let traktement, underholdning og taler. 

Tilmelding skal ske til Karen Inge Taasti på mail: kit@mf-gym.dk. 

Invitation 10-års jubilæum (nyt vindue)

Et stærkt uddannelsestilbud til sårbare unge

I 10 år har Mariagerfjord Gymnasium udbudt vhf, og det er noget af en succeshistorie. Resultaterne er flotte og består af utallige personlige historier om unge, der egentlig havde opgivet at få en studenterhue, men som i dag er i fuld gang med at følge drømmen om en karriere som bl.a. folkeskolelærer, finansøkonom, ingeniør, jurist eller psykolog.

- Antallet af unge med psykiske diagnoser er stigende – ikke blot hos os, men over hele landet. Her har vhf vist sig at være et stærkt uddannelsestilbud, der hjælper sårbare unge til at gennemføre en ungdomsuddannelse og komme arbejdsmarkedet et skridt nærmere, udtaler rektor Søren Urup og fortsætter:

- Selvfølgelig har der været enkelte bump på vejen i løbet af de 10 år, og vi prøver stadig at råbe politikerne op, så der kan findes en permanent og bæredygtig finansieringsmodel. Vores største ønske er, at vi kan fortsætte med at hjælpe de sårbare unge uden at miste penge på at gøre det – og på den måde sikre, at vhf også kan fejre 20-års jubilæum.

Læs mere om vhf-uddannelsen.