Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Endelig skolefest

 
mandag D. 02. maj 2022, kl. 15.54
Lørdag aften kunne gymnasiet endelig invitere til skolefest igen efter to års pause. Elever, forældre og personale havde en hyggelig og festlig aften med lanciers, flot gallatøj og gang i dansegulvet.

I sin velkomst fortalte Søren Urup, at han lige var tiltrådt som rektor, da han måtte aflyse den traditionsrige skolefest i 2020 på grund af covid-19. Siden har det været svært at samle så mange mennesker på én gang - lige indtil lørdag aften, hvor gymnasiet igen inviterede til skolefest.

Afgangseleverne åbnede ballet med Les Lanciers i Hobro Idrætscenter, hvor de dansede foran familier, venner og lærere, der kvitterede med et stående bifald. Herefter fortsatte festen på gymnasiet med fællesspisning og hygge rundt i klasserne. 

Kl. 20 blev dørene åbnet for fortsættereleverne, og der blev skruet op for musikken. DJ Party Squad og Rakkerpak gik på scenen, mens 1.d havde lavet en hyggelig café med temaet "byfest". Her kunne man blandt andet prøve dåsekast og flødeskumskast mod en række lærere, der havde meldt sig frivilligt til at stå i skudlinjen. 

Du kan se flere billeder fra skolefesten i fotogalleriet.