Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Ryste-sammen-dag

 
mandag D. 22. august 2022, kl. 10.09
Fredag blev de næsten 200 nye elever rystet godt sammen med grin, sjove aktiviteter, masser af lagkager og fællesspisning om aftenen. Dagen sluttede med introfest for hele gymnasiet.

Emma, Oliver, Mathilde og og og… Der er mange navne og ansigter at holde styr på for de nye elever, der er startet på Mariagerfjord Gymnasium. Men måske er det hele lidt nemmere efter fredagens ryste-sammen-dag, hvor der kun var én ting på skemaet: At lære hinanden bedre at kende!

Dagen startede med rundstykker og hygge i klassernes sammen med tutorerne. Efter spisepausen startede en lang række forskellige aktiviteter, hvor eleverne skulle dyste mod hold fra andre klasser. Der blev ræset med trillebøre, dystet i stafetter, kastet med gummistøvler og meget andet. Og der blev gået til den overalt, for ved hver post blev det vindende hold belønnet med forskellige ingredienser til en lagkage.

Tilbage på gymnasiet blev ingredienserne udleveret, og så begyndte konkurrencen om at lave den flotteste lagkage. Nogle hold var kreative med krymmel, parasoller, appelsiner og makroner, mens andre blev testet, da de skulle piske flødeskum med en plastikpose. Et enkelt hold formåede at piske fløden til smør og overvejede i et kort sekund, om det kunne bruges til en smørcreme…!?

Efter en overbevisende salgstale blev vinderen fundet, og herefter kunne eleverne kaste sig over alle lagkagerne. Resten af eftermiddagen blev brugt på at hygge, slappe af og lade op til aftenen fællesspisning og introfest for hele gymnasiet.

Se flere billeder fra ryste-sammen-dagen i fotogalleriet.