Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Oplev Grønland med gymnasiet

 
mandag D. 09. maj 2022, kl. 10.28
Er du fortsætterelev, har du en enestående mulighed for at deltage i en rejse til Grønland i foråret 2023. På rejsen skal du blandt andet møde grønlandske unge, besøge indlandsisen og få en tur med hundeslæde.

Op til 27 elever har mulighed for at deltage i rejsen til Grønland med ophold i Kangerlussuaq, Aasiaat og Ilulissat.

På rejsen vil du møde andre grønlandske unge og deltage i et fagligt samarbejde med dem i fagene biologi, idræt, naturgeografi, samfundsfag og historie. Der vil samtidig være masser af store oplevelser såsom besøg på indlandsisen, tur med hundeslæde og storslåede naturoplevelser i et snedækket Grønland – og selvfølgelig også en masse sociale oplevelser.

Rejser til Grønland er dyre, men vi har søgt penge hos undervisningsministeriets rejsepulje og modtaget 7.500 kr. pr. deltagende elev til rejsen. Derfor vil egenbetalingen ikke overstige 5.999 kr. Dette beløb dækker udgifter til transport, ophold og udflugter, men dækker ikke udgifter til mad og lommepenge.

Det praktiske


- Rejsetidspunkt er fra søndag d. 5. marts til lørdag d. 18. marts 2023

- På rejsen deltager Simon Hamborg (SHA), Eskild Jepsen (EAJ) og Christian Møller (CML).

- Tilmeldingsfrist er d. 30. august 2022. Tilmeldingen sker via Lectio til Christian Møller eller på mail cml@mf-gym.dk. Husk at skrive navn og klasse i din tilmelding.

- Vil du eller dine forældre vide mere rejsen, kan I kontakte Christian Møller på Lectio eller på tlf. 25 80 78 65.

 

(Foto: Arctic photo created by wirestock - www.freepik.com)