Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Forår på gymnasiet

 
onsdag D. 27. april 2022, kl. 12.03
Mange havde fundet vej til Mariagerfjord Gymnasium tirsdag aften, da gymnasiet slog dørene op for årets forårskoncert med både musik, drama, billedkunst og design på programmet.

Efter en velkomst og fællessang blev gæsterne sendt ud på gymnasiet for at opleve, hvad eleverne har arbejdet med i drama, design og billedkunst.

Fire lokaler var forvandlet til intime scener, hvor dramaeleverne opførte deres eksamensprojekter for mindre grupper ad gangen. I de korte forestillinger kunne publikum både opleve radioteater, monologer og realistisk teater med episke træk.

Rundt på gangene havde billedkunst- og designeleverne udstillet nogle af de ting, de har arbejdet med i løbet af skoleåret. De farverige og kreative værker med vidt forskellige motiver blev ivrigt beundret og kommenteret af elevernes familier og venner.

Herefter startede musikken i salen, der i dagens anledning var omdannet til en hyggelig café med masser af god musik leveret af musikeleverne. Koncerten bød på kendte toner fra vidt forskellige kunstnere som fx Coldplay, Andreas Odbjerg og Michael Jackson. Til sidst gik alle musikeleverne samlet på scenen og sluttede forårskoncerten med to flotte kornumre arrangeret af Christian Ronsfeldt, kunstnerisk leder af Mariagerfjord Korskole.

Du kan se flere billeder fra forårskoncerten i fotogalleriet.

Forårskoncert 22