Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Valg på vej

 
onsdag D. 14. september 2022, kl. 13.07
Snart skal eleverne i 1.stx vælge den studieretning, de vil følge resten af gymnasietiden. For nogle er valget måske meget let, mens det er sværere for andre. Derfor inviterede gymnasiet til informationsmøde.

Arrangementet startede med en fælles velkomst i salen, hvor Michael Madsen fortalte om studieretningsvalget. For hvad er det lige, man skal vælge efter? Interesser, forældrenes mening, vennernes valg, adgangskrav til videregående uddannelser eller…? ”I skal både følge jeres hjerte og bruge hjernen”, lød opfordringen fra gymnasiets vicerektor.

Derefter gik alle ud i Grønnegården for at høre nærmere om de forskellige studieretninger og stille spørgsmål til ældre elever, lærere og elevvejledere – og forhåbentlig blive mere afklaret.

Vil du vide mere?

Går du i 1.stx, skal du vælge en studieretning senest mandag d. 10/10 kl. 12.00 i Lectio (nyt vindue). Du kan vælge blandt de otte studieretninger:

Naturvidenskab
Matematik A - Fysik B - Kemi B
Biologi A - Kemi B

Samfundsvidenskab
Samfundsfag A - Engelsk A
Samfundsfag A - Matematik A

Sprog
Engelsk A - Fransk A - Latin C
Engelsk A - Spansk A - Latin C
Engelsk A - Tysk A - Samfundsfag B

Musik
Musik A - Engelsk A

Læs mere om studieretningerne.

Derudover har gymnasiet to særlige uddannelsestilbud til dig, der gerne vil dyrke sport eller musik, mens du får en studentereksamen. Læs om Sport+ og Musik+.

Har du spørgsmål, som du ikke fik besvaret til informationsaftenen, er du velkommen til at kontakte en af gymnasiets elevvejledere.

Infoaften2022Infoaften2022Infoaften2022Infoaften2022Infoaften2022Infoaften2022Infoaften2022Infoaften2022Infoaften2022