Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Virtuelt orienteringsmøde

 
tirsdag D. 26. januar 2021, kl. 14.47
Overvejer du at starte på Mariagerfjord Gymnasium? Så kom til virtuelt orienteringsmøde og få svar på dine spørgsmål. Du kan både se film om gymnasiet og følge med, når vi sender live på Facebook.

Torsdag d. 28/1 sendte vi live fra gymnasiet - se eller gense udsendelsen på Facebook her.

Derudover kan du se en række film her på hjemmesiden om gymnasiets uddannelser, undervisning og studiemiljø.

Har du lyst til selv at opleve gymnasiet, kan du booke et besøg her. Du er også velkommen til at kontakte en af vores elevvejledere, hvis du har spørgsmål - se deres træffetider her.

- Vi vil gerne hjælpe med afklaring inden det endelige uddannelsesvalg, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, lyder opfordringen fra rektor Søren Urup.

Skolestart 2021

I 2021 udbyder Mariagerfjord Gymnasium hf, stx og visiteret hf. De gymnasiale ungdomsuddannelser har alle en bred sammensætning af fag, men samtidig er det muligt at forme uddannelserne efter interesser og drømme om en fremtidig karriere.

Hf: En toårig gymnasial uddannelse med to mulige fagpakker: Aktion og Relation. Derved kan hf-elever målrette uddannelsen med henblik på at læse videre på fx politiskolen, seminariet, sygeplejerskeuddannelsen og andre erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser. Læs mere om hf 2021.

Stx: En treårig uddannelse med studieretninger fordelt inden for fire områder: Naturvidenskab, sprog, samfundsfag og musik. Stx er den eneste ungdomsuddannelse, der kan lede til alle videregående uddannelser – både korte, mellemlange og lange. Læs mere om stx 2021.

Visiteret hf (vhf): Gymnasiets særlige hf-uddannelse for unge med ADHD, autismespektrum-tilstande og tilgrænsende vanskeligheder. Ansøgning om optagelse sker ved at udfylde et ansøgningsskema, du finder her. Læs mere om vhf 2021.