Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Velkommen tilbage

 
mandag D. 01. marts 2021, kl. 16.06
Mandag morgen kunne gymnasiet byde velkommen til afgangseleverne, der blev modtaget med flag, smil og morgenhilsner. Der var stor gensynsglæde – både blandt elever og lærere.

Flaget var hejst fra morgenstunden og ved hovedindgangen stod lærerne og ledelsen klar til at tage imod de første afgangselever, der har fået grønt lys til at komme tilbage i skole.

Sidste gang, de var på gymnasiet, var tilbage i december, hvor der var pyntet med nisser og julestjerner i alle lokaler. Nu er julepynten taget ned, og juleferien er for længst forbi.

- Det er lidt surrealistisk at tænke på, at vi ikke har været på gymnasiet i over to måneder. Det er dejligt at være tilbage, og selvom vi kun kan komme i skole hver anden uge, er det bedre end ingenting – og i hvert fald meget bedre end at være på Teams hele tiden, siger Sofie og Sidse (3.e) med et smil bag mundbindet.

I spisepausen var der sandwichs til alle, for det er ikke kun eleverne, der har savnet gymnasiet – de ansatte på gymnasiet har i den grad også savnet eleverne.

- Det er dejligt med liv på skolen igen. Dét har vi savnet, siger rektor Søren Urup og fortsætter:

- Vi havde selvfølgelig håbet på, at fortsættereleverne også kunne komme tilbage på gymnasiet i et eller andet omfang. Det trænger de mindst lige så meget til som afgangseleverne. Derfor glæder jeg mig over, at vi trods alt går mod lysere tider – også når det handler om covid-19.

Fortsættereleverne skal følge den virtuelle undervisning foreløbig frem til d. 5/4, mens afgangseleverne kan komme i skole på skift én uge ad gangen. Det vil sige, at afgangsklasserne skal være en uge i skole og herefter have en uge med virtuel undervisning hjemme.

Næste mandag d. 8/3 vender den anden halvdel af afgangsklasserne tilbage på gymnasiet.

Genåbning 01032021Genåbning 01032021