Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Årets første studenter

 
mandag D. 21. juni 2021, kl. 12.12
Mandag morgen kunne de første studenter sætte huen på hovedet efter deres sidste eksamen. Dermed er festen skudt i gang, og overalt vrimler det nu med glade studenter, flag og flyvende champagnepropper.

Så er studenterfesten skudt i gang på Mariagerfjord Gymnasium: Mandag morgen trådte årets første studenter ud på den røde løber: Marie-Sophie Volke (2.p), Maria Louise Bech Hansen (3.yz) og Sofie Løth Outzen (3.s). Traditionen tro blev de fejret med blomster overrakt af rektor Søren Urup, og herefter skulle de sammen hejse flaget foran gymnasiet.

Og tre studenter er hurtigt blevet til flere: Overalt på gymnasiet ses lettede studenter og stolte forældre med store smil og glædestårer – klar til at fejre studenterne med champagne, blomster og flag.

De næste dage fortsætter festlighederne, og onsdag eftermiddag har de sidste endelig fået deres studenterhue på. Torsdag d. 24/6 har klasserne arrangeret studenterkørsel, og fredag d. 25/6 holder gymnasiet dimission og afskedsreception – i år af to omgange.

Omkring 220 studenter dimitterer i år fra Mariagerfjord Gymnasium.

Du kan se flere billeder i fotogalleriet