Rundt om Nielsen

 
torsdag D. 26. august 2021, kl. 09.20
I samarbejde med Kulturskolen inviterer gymnasiet til en hyldestkoncert til komponist Carl August Nielsen med trioen Brandt, Petersen og Svit. Det sker torsdag d. 9/9 i gymnasiets sal – der er fri entré.

”Rundt om Nielsen” er en hyldestkoncert til komponist Carl August Nielsen. Torsdag d. 9/9 kl. 19.30 kan du nyde koncerten i selskab med den velspillende trio Kiki Brandt (sopran), Rikke Petersen (tværfløjte) og Finn Elias Svit (guitar).

Koncerten byder på skøn musik, fortælling og fællessang. I programmet indgår kendte sange som ”Æbleblomst”, ”Jens Vejmand”, ”Jeg bærer med Smil min Byrde” og instrumental musik som hittet ”Tågen Letter” m.m. Det hele bindes sammen af anekdoter fra og om Carl Nielsen.

Kort om Brandt, Petersen og Svit

Trioen har med succes givet koncerter i danske kirker og koncertsale samt en åbningskoncert ved Aalborg Internationale Guitarfestival. Trioens musikalske samspil, deres individuelle musikerskab og formidlingsevne gør deres koncerter til en smuk og fin oplevelse for publikum. 

Sammen har de opført temakoncerterne ”Luther i ord og toner” og ”Rundt om Carl Nielsen” i hele landet, og deres repertoire spænder fra moderne toner til komponister som Bach, Grieg, Nielsen, Piazzolla og mange andre.

Du kan læse mere om koncerten "Rundt om Nielsen" på Facebook.