Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Pænt goddag

 
tirsdag D. 03. august 2021, kl. 15.25
Tirsdag havde fire nye lærere første skoledag på gymnasiet. Her blev de budt velkommen og fodret med en masse information om skoleåret, så de er klædt godt på til at møde eleverne i næste uge.

Nye undervisere - fra venstre

Mathias Mondrup Pedersen (Biologi, Idræt)
Ole Skursch (Naturgeografi)
Nanna Lakmann Pallesen (Matematik, Kemi)
Cathrine Thordal Voss (Fransk)

Hvordan logger man på gymnasiets netværk? Hvor er bogkælderen? Og hvordan fungerer kaffemaskinen på lærerværelset? Alt det og meget andet fik de nye lærere svar på, da de mødtes på skolen. Nu er de klar til det nye skoleår – og de glæder sig, lød det samstemmende fra dem:

- Vi er alle meget spændte og glæder os til at lære de unge mennesker at kende. Og så håber vi selvfølgelig, at de kommer til at elske vores fag.

Ny studiesekretær


MDJ

På kontoret er der også kommet et nyt ansigt. Det er Maria Damgaard Johnsen, der er gymnasiets nye studiesekretær. Hun kommer til at arbejde med forskellige administrative opgaver som fx skemaændringer og mundtlige eksamener. 

Maria er 37 år og bor i Hobro med sin mand og deres to børn. Hun blev uddannet kontorassistent i 2016 og har siden arbejdet med administrative opgaver hos Asylcenter Vesthimmerland og Rebild Kommune.

Tag godt imod de nye ansatte – og vær klar med en hjælpende hånd, hvis de pludselig skulle fare vild på gangene.

Første skoledag

Første skoledag efter sommerferien er:

  • Fredag d. 6/8 – elever i 1.vhf
  • Mandag d. 9/8 – alle øvrige elever

Er du ny elev, kan du her læse om skolestarten.