Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Tal med Hanne

 
torsdag D. 25. februar 2021, kl. 13.03
”Jeg håber, jeg kan være med til at gøre en forskel for dem, der kommer hos mig”. Sådan lyder det fra Hanne Andersen, der netop er startet som coach på Mariagerfjord Gymnasium.

Hanne Andersen er oprindeligt uddannet pædagog og har siden uddannet sig til Master Coach med speciale i børn & unge, stress og relationer. Hun har i flere år lavet frivilligt arbejde i Familiestøtten og på Krisecenteret og arbejder i dag som selvstændig coach i Hobro. Og så er hun klar til at tilbyde coaching på Mariagerfjord Gymnasium.

Måske sidder du lige nu og tænker: Hvad er en coach, og hvad kan jeg bruge coaching til? Til det svarer Hanne:

- Coaching er en fortrolig samtale, hvor du får sparring og hjælp til at se udfordringer eller problemstillinger fra nye vinkler. Jeg stiller spørgsmålene, og sammen finder vi svarene – hele tiden med udgangspunkt i dig, og hvad du er optaget af, forklarer hun og uddyber:

- Jeg tilbyder tid, ro og nærvær, hvis du har brug for én, du kan tale med. Det kan fx være om stress, ensomhed, mangel på motivation, struktur i hverdagen eller udfordringer i forhold til eksamen. Det kan være rigtig mange forskellige ting, som forstyrrer din skolegang og hverdag.

Fokus på elevernes trivsel

Hanne bor i Hobro med sin mand og har tre børn på 14, 21 og 24 år. De to ældste har gået på Mariagerfjord Gymnasium, og Hanne blev selv hf-student på gymnasiet i…

- Åh, hvornår var det nu… Jeg kan simpelthen ikke huske det, griner hun.

Det vigtigste er, at hun kender gymnasiet godt og har et positivt indtryk af stedet.

- Jeg kan mærke, at det er et sted, hvor man kerer sig om andre. Trivsel er udgangspunkt for at opnå faglighed, og jeg fornemmer, at det er noget, gymnasiet har et stort fokus på. Jeg synes, det er vigtigt og rart, siger hun.

Kontakt gymnasiets coach

Hanne glæder sig til at møde eleverne på gymnasiet.

- Jeg håber, jeg kan være med til at gøre en forskel for dem, der kommer hos mig. Jeg er i hvert fald nysgerrig på unge og brænder for samtalen, siger Hanne med et smil.

- I dag skal alt helst være perfekt udadtil, og der kan være svært at bede om hjælp. Men det er jo det eneste rigtige at gøre, og det allermest modige man kan gøre.

Du kan kontakte Hanne gennem din elevvejleder.