Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Efterlysning

 
onsdag D. 18. august 2021, kl. 12.23
Nordjyske Gymnasiers Akademi søger nye deltagere til skoleåret 2021-2022. Så går du i 2.hf eller 2.stx, og har du lyst til en ekstra faglig udfordring, er det NU, du skal melde dig!

Har du lyst til at prøve kræfter med et ambitiøst miljø, som udfordrer din faglighed og giver dig mulighed for at møde andre engagerede elever? Så skal du overveje Nordjyske Gymnasiers Akademi, der er en fælles koordineret indsats for talentfulde unge i hele Nordjylland.

På akademiet bliver der udvalgt elever inden for tre hovedområder: "Sundhed, naturvidenskab & teknologi", "Humaniora & sprog" og "Samfund & business". I skoleåret 2021-2022 skal deltagerne beskæftige sig med FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling. 

Hvert semester skal eleverne deltage i en lokal dag på gymnasiet, en regional dag sammen med elever fra nærliggende skoler og en dag på en videregående uddannelsesinstitution. 

Hvis du har lyst til at deltage i Nordjyske Gymnasiers Akademi i skoleåret 2021-2022, skal du udfylde ansøgningsskemaet, du har fået tilsendt i Lectio, og sende det senest mandag d. 30/8 kl. 12 til:

Anne-Kirsten Mose (AKM) - Sundhed, naturvidenskab & teknologi
Karen Bente Holmgaard (KBH) - Humaniora & sprog
Christian Nørgaard Nielsen (CNN) - Samfund & business

Skriv også gerne til dem, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Nordjyske Gymnasiers Akademi.

Ikke helt overbevist endnu? Så se med her, hvor eleverne fra Nordjyske Gymnasiers Akademi 2018-2019 fortæller, hvad de har fået ud af at deltage.


Hvis du ikke kan se videoen, skyldes det, at du har fravalgt tredjeparts cookies. Du kan ændre dit samtykke her.