Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Lad musikken tale

 
mandag D. 16. august 2021, kl. 09.48
Fredag d. 3/9 i spisepausen kan du opleve en kort koncert i Salen, hvor Karen Bente Holmgaard (underviser i musik og engelsk) spiller et kvarters klavermusik. Alle er velkomne.

Idéen er opstået hos Karen Bente, fordi hun sidste år havde musikelever, der nød den klassiske musik allermest, når det var ”live”, og hun ser klavermusikken som en mulighed for at åbne den klassiske musik for flere end blot musikeleverne.

Klassisk musik er så utroligt mange ting, og derfor, forklarer Karen Bente, er de små værker, der spilles, forholdsvist enkle og gode til at skabe både oplevelser og fordybelse hos lytteren. Det kræver ingen forkundskaber at få en god oplevelse ud af de korte koncerter i Salen, men eftersom der er fokus på, at det er musikken, der er i centrum, må man tale om oplevelsen med andre bagefter, når musikken er slut.

Man skal gå ind i salen kort før kl. 11.30 og have sin mobil slukket eller på fly-funktion. Det er ikke tilladt at spise eller drikke derinde, og så er det et kvarter, hvor musikken taler – ikke hverken lærere eller elever.

Første gang er fredag d. 3/9.