Den store klassedyst

 
onsdag D. 12. maj 2021, kl. 15.27
Onsdag fik eleverne i 2.stx brug for at arbejde godt sammen med deres klassekammerater i klassedysten, hvor de skulle finde poster i området, løse opgaver og gennemskue de mange ledetråde.

Onsdag formiddag lød startskuddet til 2.g’ernes klassekamp. Eleverne blev sendt ud i mindre grupper for at finde poster rundt om gymnasiet, løse forskellige opgaver og samle vigtige ledetråde til ”at udvikle en vaccine mod en pandemi”. Der blev grint og grublet, og eleverne måtte både tænke logisk og kreativt – og ikke mindst arbejde godt sammen for at løse opgaverne og få point. Fx skulle de lave et vendespil i blinde, designe en faldskærm og bygge en bro, der kunne løfte en kasse. Samtidig kunne man løbende følge med i stillingen på en storskærm i klasselokalerne og se hvilke klasser, der havde nået flest poster.

Dagens sidste opgave bestod i at udvikle vaccinen og planlægge produktion, emballage og PR. Der blev knoklet overalt på gymnasiet – helt op til deadline, hvor 2.s blev udråbt som dagens vinder af klassekampen foran 2.z og 2.mx.  

Team Tours havde arrangeret dagen på gymnasiet.

Herunder kan du se flere billeder fra dagen:

Den store klassedystDen store klassedystDen store klassedystDen store klassedystDen store klassedystDen store klassedyst