Hvad vælger du?

 
torsdag D. 16. september 2021, kl. 10.24
Snart skal eleverne i 1.g vælge den studieretning, de vil følge resten af gymnasietiden. For nogle er valget meget let, mens det for andre er sværere. Derfor inviterede gymnasiet til informationsmøde.

Onsdag aften trodsede 1.g-elever og deres forældre uvejret og fandt ly i gymnasiets fællessal. Her startede arrangementet med en fælles velkomst, hvor vicerektor Michael Madsen fortalte om de forskellige studieretninger. Der var også flere gode råd til, hvad eleverne skal overveje, når de vælger deres studieretning. ”I sidste ende skal I vælge med både hjertet og hjernen”, lød opfordringen til eleverne.

Herefter gik alle ud i Grønnegården for at høre nærmere om studieretningerne og stille spørgsmål til lærere, ældre elever og elevvejledere – og forhåbentlig blive mere afklaret.

Vil du vide mere?

Går du i 1.stx, skal du vælge en studieretning senest mandag d. 11/10 kl. 12.00. Du kan vælge mellem otte studieretninger, der er fordelt inden for fire hovedområder: Naturvidenskab, sprog, musik og samfundsfag. Se film og læs om dine muligheder.

Derudover har gymnasiet to særlige uddannelsestilbud til dig, der gerne vil dyrke sport eller musik, mens du får en studentereksamen. Læs om Sport+ og Musik+.

Har du spørgsmål, som du ikke fik besvaret til informationsaftenen, er du velkommen til at kontakte en af gymnasiets elevvejledere.

Infoaften 2021Infoaften 2021Infoaften 2021Infoaften 2021