Invitation

 
torsdag D. 14. oktober 2021, kl. 10.29
Er du student fra gymnasiet i Hobro? Så er du inviteret til gammel-elev-fest lørdag d. 6. november. I år er det 60 år siden, at dørene blev åbnet for de første elever, og vi håber at samle flere generationer til et festligt gensyn.

Det er efterhånden blevet en fast tradition: Den første lørdag i november mødes gamle gymnasieelever og lærere på Mariagerfjord Gymnasium, tidligere Hobro Gymnasium & HF. Festen har før tiltrukket studenter fra årgange helt tilbage til 1964 og frem til i dag – og fra både Jylland, Fyn og Sjælland.

Forrige år spændte covid-19 desværre ben for begivenheden, og derfor er der sparet op til et brag af en fest med gensynsglæde og et fyldt dansegulv, lover gymnasiets rektor, der selv gik på gymnasiet i årene 1983-1986.

- Vi gør klar til kommunens største fætter-kusine-fest, siger Søren Urup med et smil og uddyber:

- Gymnasiet har samlet unge fra hele kommunen siden 1961, og mange af vores nuværende elever kender én eller flere, der er blevet student herfra. Vi har en lang væg med studenterbilleder, og dagligt standser vores elever op for at spotte et familiemedlem, en bekendt eller måske en tidligere elev, der nu er blevet en kendis.

Billetsalget er startet

Festen starter kl. 18 for dem, der vil spise en buffet på gymnasiet, mens dørene åbnes for øvrige festdeltagere kl. 20. Herefter er der musik, dans og fest frem til kl. 00.30, hvor festlighederne slutter på skolen, men måske fortsætter andre steder i byen.

Billetter sælges via Safeticket – det er ikke muligt at købe billetter i døren.

Læs mere om festen.

Stort netværk af tidligere elever

Idéen til gammel-elev-festen opstod, da gymnasiet dannede en netværksgruppe for tidligere gymnasieelever fra Hobro. Netværket findes i dag som en lukket Facebook-gruppe ved navn Gym4Life, hvor alle årgange og lærere mødes og kan trække på hinandens viden og erfaringer. Fx har gymnasiet haft besøg af alumner i forbindelse med temadage, hvor nuværende elever har fået et indblik i alle de mange forskellige veje og muligheder, der åbner sig med en studentereksamen i hånden.

Gammel-elev-fest