Ministerens taleskriver

 
mandag D. 26. april 2021, kl. 09.38
Fredag eftermiddag, da alle forsvandt hjem for at holde weekend, blev en flok lærere hængende for at møde den tidligere taleskriver i statsministeriet , Caspar Strand – og dét kom de ikke til at fortryde.

Danskgruppen har igennem længere tid haft fokus på det nye krav i læreplanen, der handler om at skærpe elevernes personlige tone i de danske stile. Det var i den forbindelse, Caspar Strand skulle holde foredrag fredag eftermiddag på gymnasiet. Her fik lærerne en unik oplevelse af at komme med helt ind i statsministeriets maskinrum, og samtidig fik de en masse inspiration, som snart kommer eleverne til gode. 

- Caspar Strand leverede varen i absolut topklasse, og trods det ugudelige tidspunkt gik folk begejstret og opløftet hjem, fortæller Brian Saugberg og fortsætter:  

- Der kom mange spændende historier frem, men Caspar Strand fortjener ros for sin loyale indstilling over sine to tidligere arbejdsgivere. Det var samtidig lidt rørende at høre hans udlægning af, at uanset hvor mange skræmmebilleder medierne har skabt om Mette Frederiksen og Lars Løkke, er der tale om to uhyre kompetente mennesker, men lige så vigtigt, at de begge er yderst sympatiske.