Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Første skoledag

 
mandag D. 09. august 2021, kl. 13.15
Omkring 200 nye elever havde i dag første skoledag på Mariagerfjord Gymnasium. De blev modtaget med store smil, høj musik og farverige velkomstskilte af deres tutorer og lærere.

Skoledagen startede med en fælles velkomst, og herefter forsvandt de nye elever sammen med deres klasse, teamlærere og tutorer for at lære hinanden bedre at kende. Tutorerne havde forberedt en lang række aktiviteter som fx navnelege og en fotosafari, hvor de nye elever løb rundt på gangene for at tage billeder af blandt andet biblioteket, et B-lokale eller en selfie med rektor Søren Urup. Til sidst blev pointene talt sammen, og Gf4 løb med sejren og et pizzagavekort til klassen.

De omkring 200 nye elever er fordelt i to hf-klasser, en vhf-klasse og fem stx-klasser. Gymnasiet har planlagt flere aktiviteter i den kommende tid, så de nye elever hurtigt lærer hinanden godt at kende. Blandt andet skal alle hf- og stx-klasser på en introtur til Kyst- og Fjordcentret ved Randers Fjord, hvor de skal overnatte udendørs, og fredag d. 20/8 bliver de nye elever rystet sammen med en række sjove aktiviteter.

Læs mere om introturen for nye hf-elever og nye stx-elever.

Herunder kan du se flere billeder fra første skoledag.

1 skoledag 20211 skoledag 20211 skoledag 20211 skoledag 2021