Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Når skolen lukker ned

 
fredag D. 27. marts 2020, kl. 11.55
Torsdag d. 26/3 skulle 3.lm have en hel dag med oldtidskundskab, hvor de blandt andet skulle til Aarhus. Alt var planlagt, da Danmark lukkede og sendte alle hjem til virtuel undervisning. Men dét stoppede dem ikke…

3.lm gennemførte de 5 (!) modulers undervisning og ekskursion, selvom dagen blev noget anderledes end planlagt. Klassens oldtidskundskabslærer, Helle Severinsen Frandsen, fortæller her om dagen:

Dagen startede med et opkald i teams og i løbet af 1. modul var alle godt i gang med über-pædagogiske videoer i screencast og egne produktioner. Sådan kæmpede eleverne sig flot og elegant gennem tre moduler med indlagte pauser og krav om at posere for sig selv som doriske, joniske og korintiske søjler.

I særlig grad nød alle vist opkaldene i løbet af dagen i teams, hvor det var dejligt at "mødes" og snakke, grine og ikke mindst se hinanden igen.

Dagen sluttede med en selv-studie-virtuel ekskursion til London, som 3.lm deltog i med bravour! Skulle andre få mulighed for at tage på studietur til London en dag, når verden normaliseres, og Brexit lukker os ind, så har 3.lm lavet de fineste formidlingsoplæg til Londons klassicistiske arkitektur.

Det var en anderledes dag, men tilbage sidder en lærer, der er stolt af sine elever!

Herunder kan du se et eksempel på noget af det, eleverne arbejdede med i løbet af dagen.