Ryste-sammen-dag

 
fredag D. 21. august 2020, kl. 14.53
De nye elever har nu gået på gymnasiet i to uger. Og har de endnu ikke fået lært navnene på deres klassekammerater, fik de chancen i dag, hvor skolen holdt ryste-sammen-dag.

Hvert år holder gymnasiet en ryste-sammen-dag for alle nye elever – også i år, hvor coronaen ikke fik lov at sætte en stopper for aktiviteterne. Dog havde skolen indført en række forholdsregler, der blandt andet betød masser af håndsprit og mundbind ved de fysisk hårde aktiviteter, men det lagde ingen dæmper på humøret.

Dagen startede med rundstykker og hygge rundt omkring i klasserne. Efter spisepausen samledes alle uden for, hvor tutorerne bød op til zumba-fællesdans på en regnvåd græsplæne – med god afstand naturligvis. Herefter blev eleverne inddelt i mindre hold, der skulle kæmpe klassevis mod hinanden i blandt andet trillebørsræs, støvlekast og ballonstafet. Overalt blev der grinet, heppet og kæmpet på livet løs for at komme først over målstregen. Det var nemlig ikke kun håneretten, der var på spil, men også retten til at vælge materialer som fx glimmer, glansbilleder og farver.

Tilbage på gymnasiet skulle holdene nu fremstille de flotteste og mest kreative skilte med deres materialer. Der blev drysset glimmer, limet og fundet på kreative slagord – og til sidst blev Hold 1 fra Gf3 udråb som dagens vinder.

Se flere billeder fra ryste-sammen-dagen herunder.

Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020Ryste-sammen-dag 2020