Velkommen

 
fredag D. 07. august 2020, kl. 13.04
Gymnasiet har ansat endnu en socialpædagog, der kan hjælpe elever med at skabe struktur og overblik. Navnet er Peter Thomsen, og han gik selv på gymnasiet i 1999-2002. Her kan du hilse på ham og de andre nyansatte.

18 år efter han fik sin studenterhue på, vender Peter Thomsen tilbage som socialpædagog på skolen. Han husker sin egen gymnasietid som en fantastisk, men også meget travl periode, hvor der både skulle læres en masse nyt og samtidig skulle der også være plads til alt det sjove.

- Jeg var absolut ikke en 12-tals-dreng. Nogle vil måske endda mene, at jeg havde lidt krudt i røven, siger Peter med et smil og tilføjer:

- Jeg kan sagtens identificere mig med gymnasieeleverne, og jeg glæder mig til at komme ind under huden på dem. Til at rykke dem og hjælpe dem med at skabe overblik, struktur og fokus i en vigtig periode i deres liv – det er dét, jeg brænder for. Jeg har altid haft et svagt punkt for de udsatte og vil gerne være der for dem, når de har brug for det.

Peter er 38 år og bor i Hobro sammen med sin kone og tre børn på 4, 8 og 12 år. De seneste 11 år har han arbejdet på Rosendalskolen i en specialafdeling, og han har erfaringer med unge i udskolingen samt diagnoser som ADHD og autismespektrum-tilstande. Derudover har han i mange år været aktiv i Hobro IK, hvor han i dag er seniortræner.

På gymnasiet kommer Peter til at arbejde tæt sammen med skolens anden socialpædagog, Charlotte Bilici Petersen. Du kan træffe dem hver dag i A06 ved siden af elevvejlederne, når lokalet står færdigt. Ellers kan du også ringe til dem, sende en sms eller kontakte dem på Lectio.

Anna-Kathrine Mølgaard Dybtved skal undervise i Spansk og Billedkunst på gymnasiet. Anna-Kathrine er 26 år, bor i Aarhus og blev færdiguddannet forrige år, og siden har hun arbejdet på Støvring Gymnasium og Marselisborg Gymnasium.

Hun fortæller, at hun elsker at rejse – og meget gerne i de spansktalende dele af verden. Mens hun studerede på universitetet, boede hun et halvt år i Spanien, og hun har også arbejdet frivilligt på en skole i Guatemala og haft et praktikophold i Ecuador. Interessen for kulturudveksling dyrkes også i fritiden, hvor Anna-Kathrine arbejder som frivillig for Dansk ICYE (International Cultural Youth Exchange), der arrangerer udveksling for unge fra hele verden.

Udover at rejse elsker hun at bage kage. Og det er måske noget, hendes elever vil få glæde af, lyder det fra hende…

Lene Skovgaard (tv.) og Janni Urfeldt (th.) er netop tiltrådt i to administrative stillinger. På kontoret skal de varetage en række opgaver inden for gymnasie- og elevadministration, heriblandt skemaændringer, modulregnskab og administrative opgaver i forbindelse med skriftlige og mundtlige eksamener. 

Lene er 44 år, bor i Gassum og mor til to – en datter på 16 år og søn på 18 år. Hun blev kommunal uddannet i 1998 fra Nørhald Kommune, og hun har i en lang årrække arbejdet som skolesekretær ved Randers Kommune.

Janni er 40 år og bor i Arden sammen med sin mand og to børn. Hun blev uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration tilbage i 2003 og har 16 års erfaring med diverse administrative arbejdsopgaver inden for den offentlige forvaltning i henholdsvis Mariagerfjord Kommune og Rebild Kommune.

Tag rigtig godt imod dem alle!