Introaftenen er aflyst pga. vejret!

Invitation

 
onsdag D. 22. januar 2020, kl. 07.51
Gymnasiets litteraturklub inviterer alle interesserede til at mødes fem gange i løbet af foråret. Det handler blandt andet om ’spoken words’, og målet er at skabe glæde og oplevelse omkring læsning.

Litteraturklubben mødes på biblioteket fem dage fra kl. 15.10-16.30:

  • Tirsdag d. 28/1
  • Onsdag d. 19/2
  • Onsdag d. 18/3
  • Onsdag d. 15/4
  • Onsdag d. 13/5

De to første gange fokuserer på begrebet 'spoken words' med litterært fokus på Søren Ulrik Thomsens digtsamling ”Rystet spejl”, der læses med underliggende musik fra ”Det glemte kvarter”. Desuden skal litteraturklubben høre Jørgen Leths samtale med musikerne Mikael Simpson og Frithjof Toksvig under titlen ”Vi sidder bare her”.

- Årsagen til arbejdet med 'spoken words' er kombinationen af den traditionelle litteraturlæsning og et lydligt plan, der muliggør en anderledes oplevelse med litteraturen, forklarer dansklærer Lasse Gottfred Rosenfeldt, der er initiativtager til klubben.

De næste gange skal litteraturklubben læse Theis Ørntofts digtsamling ”Digte 2014”, der fokuserer på klimakrisen og den største konflikt, som det moderne menneske står overfor.

Lasse Gottfred Rosenfeldt understreger, at det ikke kræver forberedelse at deltage – og at han medbringer snacks til hver gang.